• iron man 2'yle birlikte 2 senelik özlememizi giderdiğimiz aktris.

    http://www.imdb.com/media/rm3582037248/ch0033333
  • ve sonunda şarkıcı da olmuştur.

    haber: http://tiny.cc/z47l1
    video: http://tiny.cc/imbl0
  • glee'deki o sıcakkanlı, sevimli ve eğlenceli performansını bugüne kadar izlediğim hiçbir filminde göremediğim aktris. yıllarca kendisini sevimsiz, itici ve soğuk bulmuşken, bir anda önyargılarımı yıkmıştır oradaki haliyle. bak gwyneth, böyle devam edersen yıllar boyu seni ruhsuz ve anlamsız bulan bir sürü insana kendini sevdirebilirsin derim. dene sen bunu. bir de bu kadına yıllar mı evlilik mi yoksa annelik mi yaramış bilmem ama gittikçe güzelleşiyor. olmuş bu.
  • çok iyi bir filmografisi olmasa da izlemekten çok keyif aldığım oyuncu. glee bölümünü izlediğimde bunu daha iyi anladım. proof en sevdiğim filmlerden biridir, her izlediğimde çok etkilenirim. iron man serisinde de harika bir pepper potts izlediğimizi düşünüyorum, karakter daha iyi kullanılabilir olsa da. neyse, işte bakıyorum gwyneth'e. yeryüzünün en şeker adamlarından chris martin'le evli, çok güzel, sesi harika, yeteneği fazlasıyla mevcut... tam bir hollywood starı kıvamında bir parıltısı var. gizemli evet, ama skandallarla dolu bir hayat değil onunki. daha eski zamanların film yıldızlarını anımsatıyor bu özelliğiyle. aileye önem vermesi ve içten gülümsemesi de amerikan halkının gözünde onu yücelten unsurlar. sheakespeare in love hiç sevmediğim bir filmdir, ama paltrow'a hakettiği değerin verilmesi için bir fırsat olduğu için saygı duyarım. 2-3 film dışında paltrow'un bu saygıyı devam edecek işlerde yer alamaması üzücü, ama gelecekten umutluyum.
  • chris martin le olan evliligi on the rocks olan dunyanin en guzel insani.
  • 83. oscar ödül törenine dore tonlarında bir calvin klein tasarımıyla gelmiş.
    fena değil, saç ve ten rengiyle uyum sağlamış gibi sanki.
    ama boydan görmek lazım.

    blatta hiberna uzun gri geceliği ve gözlükleriyle bilgisayar koltuğundan bildirdi.
  • 83. oscar ödül töreninin en beğendiğim kıyafeti kendisininki olmuştur. elbise çok güzel. üzerinde de müthiş durmuş.
  • 83. oscar odul toreninde sahneye cikip sarki soyledigini gorunce dumur olmami saglamistir. emin olmak icin google realtime sonuclarina baktim, o derece.
  • ıslak köpek bakışlarına hasta olduğum... the royal tenenbaums'da ayrı bir güzeldir...
hesabın var mı? giriş yap