• bir fatih altaylı vecizesi

    karakter sınırlamasına takılmasa başında "ödlekçe" olacaktı.
  • fatih altaylı’nın kendisini tehdit eden suriyelilere roket atmasıdır.
  • bedelli askere gidip çocuğunu bedelliye yollayanlar da savaş naraları atıyor ayrıca türkiye'de. bu lafı da eklesen mis gibi oluyor.

    s-500 oluyor.
  • adamlarda haysiyet olsa yabancı bir memlekette höttürü höttürü dolaşmazlar. fatih altaylı'nın tespiti son derece doğrudur.
  • bu isin tek suclusu akp’dir. suriye’de ic savasi köruklemek icin her halti yediler. silah gönderdiler,para destegi verdiler,suriyeli cihatcilardan ordu kurdular. bir plan,program olmadan sinirlari actilar,herkes gelsin dediler. esad’i devirmek icin her seyi yaptilar. suriye’nin dis mihragi yaptilar turkiye’yi.
    kizacaksaniz akpye kizin.
    avrupa bosuna mi multecileri sayiyla aliyor.
    bir laf vardir; yapabilecegin kadar degil,bakabilecegin kadar cocuk yap diye.
  • ekonomi bozulmasın diye gezi'yi haber yapmadık diyen fatih atlaylı zırvalamasıdır. suriye'yi bu hale getirerek, o insanların buraya gelmesine sebep olanları söyleyemeyen tetikçi bir "zengin" gazetecinin artistliğidir ayrıca. 3-5 tane dallama suriyeli üzerinden tüm suriyelileri aynı kefeye koymuş adamlar.

    kadın pazarında satılan, fuhuşa zorlanan suriyeli kadınları, kız çocukları, her gün atolyelerde fabrikalarda ölen, sürünen yüzbinlerce suriyeli çocuk işçileri de yazsana alo fatih.
  • delikanlılık yapan yavşak suriye haddini bildirmiştir.

    kaçarken topuklarınız götünüze vuruyordu oysa ki...
  • altaylı göte göt demiştir , katılıyorum.

    marketlerde curcuna yaşanan sokağa çıkma yasağında trafik tıkandığı için aksaray'da inip yürümek zorunda kaldım , benle beraber birkaç kız indi , ortam zaten direk halep , türk falan yok , inen kızlara 4lü 5li gruplar halinde gezen suriyeliler aç sırtlanlar gibi bakıyorlar ardından bana bakıyorlar ne iş falan diye hızlı adımlarla fındıkzade'ye doğru zor attım kendimi.

    yusufpaşa aksaray civarı ufak bir suriye olmuş çıkmış, kendi ülkemde kendimi mülteci gibi hissettim.
hesabın var mı? giriş yap