• hazırsanız başlayalım.

    (gerilimi hissetmeniz için tıklamanızı öneririm)
    yıl 1923.. lozan antlaşması
    yıl 1981.. papa suikastı
    yıl 2018.. kaşıkçı cinayeti
    yıl 2019.. s400 ve f35 meseleleri
    yıl 2023.. lozan antlaşmasının sona ereceği tarih

    taraflar kimler tanıyalım.

    (gerilimi hissetmeniz için tıklamanızı öneririm)
    abd&müttefikleri ve suudi arabistan

    1981 yılının ılık bir bahar günü mehmet ali ağca papa suikastine azmettirilerek batı ile aramızdaki ilişkilerin zedelenmesi, türkiye'nin batıdan dışlanması amaçlanmıştır. bu operasyonu suudiler desteklemiştir.

    2018 yılında ümmetin liderliğine emin adımlarla yürüdüğümüz bir ortamda, bize bu konuda danışmanlık veren gazeteci suudilerin gerçekleştirdiği operasyonla ortadan kaldırılmıştır.

    2019 s400 ve f35 meseleleri..

    olay ne biliyor musunuz arkadaşlar. suudilerin asıl çekindiği, pentagonda üç vardiya çalışmalarının asıl nedenini şimdi açıklıyorum..

    (gerilimi hissetmeniz için tıklamanızı öneririm)

    63 trilyon dolarlık ümmet fonunun kontrolünü kaybetmek istemeyen suudi arabistan (krallık) halifeliği tekrar ele geçireceğimiz 2023 yılına (aynı zamanda lozan anlaşmasının sona ereceği tarih bakın buraya dikkat) kadar bizi ekonomik, siyasi ve askeri alanlarda bozguna uğratıp, ümmeti-müslümini tekrar ihtişamlı günlerine taşımamızı istemiyor.

    şimdi anladınız mı mesele neymiş?

    peki amerika? ona noluyor dediğinizi duyar gibiyim. 63 trilyon dolar elbette suudi arabistan'da değil. bu para amerikan bankalarında tutuluyor. işte 2023 yılında dünya ve ümmet lideri biz olursak bu para türkiye bankalarına transfer olacak. bu amerika için (daha doğrusu ekonomisi için) çöküş anlamına geliyor. çünkü bu miktarda paranın karşılığı yok. bu yüzden paniklemiş durumdalar.

    yaa.. mesele çok derin.

    ne yapmamız gerekiyor?

    particiliği, kişisel çıkarları, dünya malını bir kenara bırakıp 85 milyon ümmet-i müslümin olarak kenetlenip "ekonomik kriz mi, yalllaaah" , "soğan 10 lira mı olmuş, yalllaaah", "dolar isterse 30 lira olsun burası amerika mı yalllaaah" deyip batılı ve suudilerin bu oyununu bozmalıyız. düşünsenize, 2023 yılına kaç gün kaldı? ümmet-i müslümin sık dişini. batının oyunlarını bozguna uğrat.

    muhalif olup da mudhniblerin (günahkar) değirmenine su taşımayın. büyük resmi ancak gönlünüzü ilahi seviyede açarsanız görebilirsiniz.
  • 2023 lozan bitiş tarihini görünce okumayı bıraktım.

    o kadar çok lozan diyorsunuz ki, mahmut tuncer halay çekerken bu kadar çok lo kullanmamıştır.
  • halifelik dedin de aklıma ne geldi.
    hani abdülhamit zamanı ruslar yeşilköy'e kadar gelmişti de abdülhamit de halifelikten ve müslümanlardan bir hayır gelmeyeceğini anlayıp ingilizlere yanlamıştı ya.
    demem o ki...
    o halifeliğe ne oldu bellü deeel.
  • buyuk resim gorulmus yine. okumak icin kaybettigim zaman haram zikkim olsun.
  • ya sizi kim salıyor ortalığa vaktimi aldın senin başlığına açıklamanaaa yebi halife kim allah askina ülkenin adini da erdoğanlı yapalım mı?
    yazar arkadaş kısaca skselrl ses etmeyin diyor. etmiyoruz zaten edeni hapsediyorlar
  • lozanın son kullanma tarihi sk:2023

    o elindeki oraleti sakince yere bırak delikanlı!
  • (bkz: anlamadık)
  • iyice kafayı yedi bunlar
hesabın var mı? giriş yap