• 28 mayıs 2023’te reis recep tayyip erdoğan’ın bir kere daha başkan seçilmesi ile gerçekleşen olaydır. şu sözlükte binlerce mesaj okudum akp seçmeni cahil, aptal diyen, çarşaf giymiş kadınların giyimlerine laf eden, hakaret eden…

    işte o hakaret ettiğin, cahil aptal dediğin halk kimin ne olduğunu yumruğunu atarak oyunu kullanarak gösterdi.

    sen insanlara hakaret et, hor gör, giyimlerine dinlerine inançlarına laf et, sonra da oy iste. ya işte böyle. bir 5 yıl daha anca muhalefet olursun, zaten orta sağ seçmen olmasa alacağın oy en fazla yüzde 25 olurdu.
  • iyi de bu hala cahil olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor. aksine ülkedeki cahil sayısını bize gösteriyor. nicelik nitelik ayrı şeyler öğren de gel.
  • (bkz: osmanlı tokadı)

    edit: anketlerde serok kemal %55 çıkınca oleeeey, seçimde erdoğan çıkınca meeeee!

    halk cahil olmadığı için ilk turda hdpkk ile işbirliği yapan ikinci turda ümit özdağ'a yalvar yakar olan kk'ye inanmadı.

    halk cahil olmadığı için (bkz: ypg terör örgütü değildir) i unutmadı.

    halk cahil olmadığı için (bkz: chp'nin rudaw röportajında bayrakları kaldırması) nı unutmadı.

    halk cahil olmadığı için (bkz: sezgin tanrıkulu'nun kürdistan bayrağı paylaşımı) nı unutmadı.

    halk cahil olmadığı için (bkz: canan kaftancıoğlu'nun sakine cansız tweet'i) ni unutmadı.

    halk cahil olmadığı için (bkz: canan kaftancıoğlu'nun atatürk rahatsızlığı) nı unutmadı.

    halk cahil olmadığı için (bkz: tr705) i unutmadı.

    jeremy rifkin'i, türkan elçi'yi, nuşirevan elçi'yi, hacer fogg'u unutmadı.

    ehhh, bunda portekizli forvet'in de biraz payı var ;)
  • hahahahh. bunlar hala derler. varsın desinler. bu seçimin kazananı belli ama kaybedeni net bellidir. tüm terör odakları kaybetmiştir. bundan sonra tek bir terörist kalmayıncaya kadar yola devam. ekonomi mi o bir şekilde düzelir rahat olun.
  • arkadaşlar cahil cahil konuşmayın. cahil halkın cahil olmasının nedeni bünyesine aldığı bilgi ve buna bağlı beceri seviyesidir.bu bağlamda halkların tamamına yakını cahildir. bizim halkımızın okuduğu kitap sayısı günde yarım sayfa bile değil. bu yüzden çoğu cahildir.

    tüm dünya haklkları da böyledir. cahil olmayan ve dünyayı çeviren her zamanda her kültürde azınlıktır. cahilleri toplayıp önlerine sandık koyunca cahillikleri değişmez. cahillik seçimden bağımsızdır.cahil cahil konuşmayın.
  • seçimi kazanmış olmak cahil olunmadığı anlamına gelmez bilakis bu kadar arap artığına bu kadar enflasyona rağmen iflah olmaz bir körlük olduğunu gösterir. umarım hepiniz evinize bir arap kardeşimizi alırsınız mutlu mutlu yaşarsınız.
  • 6 ay sonra hem cahil hem de sus ac kopek host diyecegiz. sizin koko tayfanin yine sirti yere gelmez de siz ne bok yiyeceksiniz onu dusunun
  • vallahi beyler kusura bakmayın. sikeyim o halkı. cebim dolu, mesleğim iyi, param kendime aileme yeter. et yiyemeyen, peynir alamayan, götünde donu olmayan gerzekler sokaklarda kornayla geziyorlar. yarın gelip benden bir şeyler rica edecekler falan. sikmişim geçmişini. daha beter olmazsa amına koyayım. en kötü ihtimalde zaten kalkar giderim o imkanım da elimde. bundan sonra üzülenin de amına koyayım. kurunun yanında yananlara yazık oldu bir tek, ona da benim elimden bir şey gelmiyor.
  • halkın cahil olduğu gerçeğini değiştirmez. ama bu suç değil! emek vereceğiz, çabalayacağız. önce kendimizi, sonra halkımızı eğiteceğiz. her şey çok güzel olacak!
  • asil yumrugu kendisi yedi ama farkinda degil,eksi bakiyeli hazine,yalelliden alinan borc bile kurtaramaz.gecmis ola.
hesabın var mı? giriş yap