• pc'ye, üstelik steam'e geliyor. hem de halo reach ile birlikte. adamsın microsoft. $60 olacağını varsayarsak, 92 liraya edinebiliriz.

    https://store.steampowered.com/…r_chief_collection/

    aylar sonra gelen edit: oha oha oha! bütün koleksiyon sadece 61 lira! yumulun ulan!
  • pc betası önümüzdeki haftalarda halo reach ile başlayacaktır. ilgilenenler buradan beta için kayıt olabilir.
  • ilk bölümü* 3 aralık 2019 günü steam kullanıcılarıyla buluşacaktır.

    ayrıca paket sahipleri 5 saat kadar oyun süresine ulaştıklarında cs go halo müzik kiti sahibi olacaklar.
  • almadığım, içerisindeki bütün oyunların hepsini xbox 360 konsolumda seneler önce bitirdiğim, herkese tavsiye ettiğim koleksiyondur. oyunda sanırım ilk önce reach oyununu bitirmek gerekiyormuş. herkesin zevki farklıdır yani ben sadece kendi fikrimi söyleyecek olursam; en iyi sürümleri, reach, 3 ve 4'tür. bu arada reach'te master chief'i yönetmiyorsunuz. ama reach'in sonu gerçekten muazzam.

    iyi oyunlar.
  • steam'den alıntı:

    7 ürün içerir:

    - halo: the master chief collection
    - halo: reach
    - halo: combat evolved anniversary
    - halo 2: anniversary
    - halo 3
    - halo 3: odst
    - halo 4
  • windows store üzerinden 21.7 gb indirmeye başladı.

    edit: sanırım sadece reach'in boyutu. games pass ultimate ile diğerlerini indirmedi.
  • uzun zamandır beklediğim bu harika oyun serisi sonunda "the master chief collection" ile pc'ye geldi, bende hemen steam'den satın aldım tabiki.

    şimdilik sadece halo:reach oynanabilir durumda lakin diğer oyunlarda oynanabilir içerik olarak steam kütüphanesine eklenecek.

    halo : reach haricinde içinde halo combat evolved, halo 2, halo 3, halo 3: odst ve halo 4'ü barındıran şaheser yapıt.

    uzun zamandır iş amaçlı macbook ve oyun için konsol modunda gidiyordum lakin şimdi pc'mi açıp steam'e girdim ve satın alımı yaptım, artık halo serisi ile tekrar pc dünyasına geri döndüm.
  • cutsceneler haricinde altyazı yok oyunda*. artık duyduğunuzu anladığınız kadar. sonra vay ben bilmiyordum vay ben duymadım demeyin.
  • son zamanlarda yaptığım en kârlı ticaret ile satın aldığım halo oyunlarının bir araya toplanmış hâlde pc'ye geldiği dolgun paket.
  • halo efsanesini deneyimlemek için aldığım ve sonradan anladığım kadarıyla oyunların remastered sürümlerini barındıran paket.

    reach direkt orijinal versiyonuyla konulmuş olabilir ondan emin değilim ancak 1 ve 2'de oyunların geçmişteki hallerini "tab" tuşuna gizlemişler ve bastığınız anda eski görseller ile yeni görseller arasında geçiş yapabiliyorsunuz.

    1. oyunun yenilenmiş sürümü gayet hoşuma gitse de 2. oyundaki olay bambaşka olmuş. adeta çağ atlamış grafikler.

    son olarak da şu anda yayında olan 3 oyun için konuşuyorum; oyun içerisindeki yapay zeka birçok fps oyununa nal toplatır.

    ben normal zorluk seviyesinde hikayenin tadına bakmaya çalışıyorum ancak kesinlikle paldır küldür ilerleyemiyorum. şerefsizler ateşten çok iyi kaçıp hemen siper alıyorlar. hatta dürbünlü tüfekle baktığınız bazı düşmanlar sizin ona tek atacağınızı anlayıp siperden çıkmıyor ya da saldırmak için başka bir noktaya yerleşiyor. vay amk.
hesabın var mı? giriş yap