• bir adet havalı tüfeğini almayı düşündüğüm güçlü ve kaliteli tüfekler üreten marka. adamlar türkiyedeki fabrikalarda ürettikleri silahları bütün dünyaya satıyorlar. öyle ki satışlarının %95'i yurtdışına. umarım daha fazla büyür ve gelişirler.
  • babamin escort xtrememax modelini kirmizi noktali nisangahi* ve feneriyle beraber izmir fabrikasindan aldigi tufek ureticisi. bu kadar kaliteli tufekler yaptiklarini bilmiyordum, beysehirli olarak da huglu'dan baska yerden alisveris yapmasina da sasirmistim ama sozlukte cok ovulmus.

    bakalim, sise vurmaya gittigimizde nasil bir seymis, anlayacagiz.
  • çok kaliteli havalı silah üreten firma müşterilerine karşı gayet nazikler eğer izmire yolunuz düşerse doğrudan fabrikadan alın

    bilgi için
  • çok da kaliteli olmayan havalı tüfekler üreten izmir firmasıdır. müşteri hizmetleri ve ilişkileri iyidir ama ürünleri özellikle avrupalı muadillerine göre oldukça kalitesizdir.
  • kendisi hakkında yutup araştırması yaptığınızda ecnebi bebelerin eline alıp tanıtırken "itzz turkis made" gibi laflarını duymanız hayli fazla olan, kalite konusunda övgülere mahzar olmasının tarafımca onaylanması için bi kaç gün beklemesi gereken, izmir lokasyonlu havalı tüfek üreticisi. galiba revizyona gidip standartlarını ve misyonunu hayli geliştirmiş. yerli yapıma destek olmak zaten güzel bir şeyken bide bunu hak eden bi üretici; ki dış ticaret satış kitlesi %85'imiş. olması haliyle bizleri mutlu etmiştir. striker edge gelsin daha vurucu yazacam
  • izmir civarında üretilen, üretiminin çoğunu yurt dışına yapacak kadar kaliteli ve güzel silahlar üreten, ancak "türk malı silah işe yaramaz" algısı yüzünden doğru dürüst iş yapamayan bir firma.
    üç kuruşluk şirketlerin bist'te gerine gerine hisse sattığı günümüzde, hala borsada böyle firmaların olmaması çok üzüyor beni, gerçekten yatırım yapılabilecek bir firma olduğunu düşünüyorum çünkü.
  • servis desteği ile ön plana çıkan silah üreticisi firmadır. kalite olarak bir diana olmasa da servis desteği ile açığını kapatmaktadır. hatta efsaneye göre iki yıldan sonrada devam etmektedir garanti süresi.
  • yarı otomatik yivsiz tüfekleri, parmağınızı ne kadar hızlı vurabiliyorsanız o kadar hızlı olabilen tüfeklerdir. iyi dayanak bulması koşuluyla. malum, çoğu basit geri tepme işlemiyle çalışmakta. hazır kanunlarda izin vermeye başlamışken bir de yerli yivli-setli av tüfeği imal edip iç piyasaya uygun fiyatlardan sürseler. tatlarından yenmez. izmir'in tek sevdiğim şeysi; hatsan. canlarım benim.

    kamu spotu: havaya, kontrolü mümkün olmayan arazilerde(1 km çap içerisinde) atış yapmak magandalıktır, hayvanlıktır, yapmayın, yapmıyoruz.
  • mod 87 qe vortex denen havalı tüfeğini yaklaşık 20 gün önce aldığım firma. bu 20 günün 7 gününde tatile gittiğimde çantasıyla eve koydum. geldiğimde metal kısımları paslanmıştı. evet 20 gün içinde paslandı bu tüfek arkadaşlar. yağmurda kullanmadım, yıkamadım ve de rutubetli bir bodrum katta filan oturmuyorum. istanbul'da 3. katta bir apartman dairesinde yaşıyorum dostlar. toplamda 100 mermi attığım 465 liralık havalı tüfeğim 20 günde paslandı evet. bu tüfeğin yanında 95 senelik guyot marka bir av tüfeği var, aynı şartlar altında duruyorlar kendisi gayet sağlıklı. bakalım, markayı rezil eden kanıtlı bir rezalet başlığı açmadan sorunu çözebilecek miyim?
  • izmir kökenli, müşteri hizmetleri konusunda gayet başarılı bir firma.

    bozulan havalı tüfeğimi göndermek istediğimde kargoyu karşıladılar. sırf tamir değil, üstüne birde genel bakım vs yaparak 2 yıllık tüfeğimi sıfır gibi yapıp gönderdiler.

    tüfek alırken gamo'ya vs bakmadan önce bir göz atmanızı tavsiye ederim.
hesabın var mı? giriş yap