• pkk'yı ve pkk sevicilerini aman dileyen moda sokan güzel gelişmedir.

    http://m.haber7.com/haberdetay.php?id=1497736

    62 şehidimize allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
  • hava harekatı olması sebebi ile suruc'dakiler dahil değil sanırım.

    (bkz: saydın mı lan)
  • bizi tükürüğünde boğacak adamların bi anda barış istemesi hatta avrupadan, natodan yardım dilenmeye başlaması haberlerın dogrulugunun kanıtıdır .
  • bu olay sonrası pkk tarafı da kendi içlerinde 10 kişiyi infaz etmiş.
    tsk: 390
    pkk: 10, etti mi sana 400.
    recep tayyip erdoğan'ın hayalindeki akp'nin milletvekili sayısı. hadi hayırlı olsun.
  • devlet kendisine kurşun sıkma cüreti gösteren 390 kişiyi yok etti.
  • kimsenin inanmayacağı olay.bizim uçaklar havalanmadan çok önce haberleri oluyor ve yerin baya dibine giriyorlar.değil bomba,tozu bile gelmiyor.orada 2-3 hafta yeticek erzakları mevcut.biz nasıl hazırlık yapıyorsak onlarda kaçış ve saklanmak için en az 3-4 planları var.ha istersen bu haberlere inanırsın.1 hafta sonra yine saldırı başlar.haberlerde yazanların çoğu tek elden be masa başında düzeltilerek servis ediliyor.gerçekleri orada bizzat yaşayanlardan başka bilen yok.
  • sadece turkiye'de 10 milyon sempatizani olan bir hareketi bombalarla bitirebilecegini zannedenleri sevindiren gelisme.

    ulan is 300-500 ya da 5000 kisiyi bitirmekten ibaret olsaydi, o zaman pkk da turkiye'yi bitirirdi.

    hicbir seye kafaniz basmiyorsa suriye'ye, irak'a bakin. ne isid bitiyor, ne nusra bitiyor, ne de bu ulkelerdeki rejimler devrilebiliyor. arkasinda milyonlarca insan olan halk hareketlerini bombalarla bitiremezsiniz. hukumeti devirmeye calismiyorsun ki, bu insanlarin yasadigi topraklari kontrol altinda tutmaya calisiyorsun.

    ulan dunyanin en gozu kara devleti, israil bile askerlerini gazze'den cekti, tum filistin topraklarina hakim olamayacagini anladi. bizim milletse 40 yillik savastan bir bok anlamadi. donup dolasip ayni yere geliyoruz.

    ondan sonra, iste bunlar ameriga'nin oyunu, faiz lobisinin oyunu, masonlar, illumunati, vesaire.
  • (bkz: haber 7 linki vermek)

    kardeş şimdi teröristlerle iş birliğini bitirdiğiniz ziraatten kızılaydan tc yi kaldırıp kürtçülük yapıyordunuz şimdi milliyetçi oylara mı kuruluyonuz. türkiyeli diyordunuz ne oldu aq??

    biri hırsız biri terörist hiç birine güven olmaz bu kansızların.
  • 5000-6000 militanı olan örgüt için ciddi kayıptır. tabi, üst düzey yöneticileri de öldürmek şartıyla. cenaze meselesine gelince, ya örgüt kayıpları gizlemeye çalışıyor, ya da bizimkiler sınırdan geçişlere müsade etmiyor.
hesabın var mı? giriş yap