• an itibariyle türkiyede sponsorlarına kıyak geçen, reklam vermeyen yada kişisel çıkarlarına ters kişi ve kuruluşların itibarını zedeleyen bu oluşumların haber alma özgürlüğü altında gerçekleri çarpıtmasıdır.

    isim vermeye gerek yok (bir kaçı belki de hepsi) bunu yapmaktadır.
    örnek verelim: gömeceği kişinin adı soyadını belirtip, mağdur olanın a.c. tarzı kısaltma ile haberlere konu edilmesi ve kamuoyunu yanlış yönlendirme çalışmaları görülmektedir.

    kişi bazında bazı arkadaşların hayatı karartılıp hedef haline getirilmesi ve kurum basında bazı kurumların itibarını zedelemesi hiç iyi bir tavır değildir. bu tavır bu sitelerin varlığını sürdürmesinin tek yolu olmamalıdır.

    ticari havacılık platformlarına kişisel talihsizlikler, mali , performans veya siyasi engellerden dolayı girememiş,çıkarılmış insanların kin ile davranıp sektörden veya hedef kişilerden hıncını alması hoş bir durum değildir. bir klavyesi yada kalemi olan herkesin haber yapabilmesi tabii ki güzel bir şey. ama bu insanları vicdanlı olmaya ve dürüst namuslu insanları karalamamaya davet etmek de ben ve benim gibi insanların isteyebileceği çok da ütopik olmayan bir şeydir.

    havacılık otoritesi olmak kişinin kendisini havacılık otoritesi ilan etmesiyle olmaz(ya da şakşakçılarının ilan etmesi).

    sağduyu ve dayanışma tek çıkar yoldur. ister havacılık sevdalısı olsun ister havacı olsun. saygılarımla.
hesabın var mı? giriş yap