• şahin mobilya tarafından kurulmuş olan oyuncu koltuğu üreten firma. yerli üretim kumaş oyuncu koltuğu eksiğini kapatma adına kurulması güzel bir gelişme.

    (bkz: hawk oyuncu koltukları)
    (bkz: hawk chair)

    sipariş verdim geçen hafta kargo yapılmasını bekliyorum, elime ulaşınca editlerim.

    edit: koltuk elime ulaştı. işçilik ve malzeme kalitesi kesinlikle çok iyi. rahat ve boyut da gayet yeterli. şu ana kadar gördüğüm tek sıkıntı, sırt kısmının birazcık sert olması.

    edit 2: yaklaşık 1.5 aydır kullanmaktayım şu ana kadar gözle görülür ciddi bir sorun olmadı. sadece oturma kısmının altındaki döşemeye vurulan zımbalardan bir kaçı gevşedi ve düştü ancak döşemede sarkma vs olmadı henüz. duruma göre editlerim yine.

    edit3: 2.5 aydır kullanıyorum. uzun süreli kullanımlarda (5 saat üstü aralıksız) arka kısım sert olduğu için sırtta ağrı yapmaya başladı. sırt kısmına (bel ve boyun yastıkları arasına) yastık koyarak çözdüm. ortopedik bir ağrı değil, sert bir zemine sürekli yaslanmaktan kaynaklı bir ağrı oluyor. bunun dışında şu an iyi gayet.
  • 09.12.2020 tarihinde sipariş verdiğim firma. kargoya verme sürelerinin 4-10 iş günü olduğunu belirttiler. horoz lojistik ile gönderim yapıyorlar. kargolanmasını bekliyorum. gelişme oldukça editleyeceğim.

    edit: 21.12.2020 tarihinde sipariş hazırlanıyor olarak güncellendi ve konu hakkında mail geldi. aynı günün akşamı sipariş kargoda olarak güncellendi. takip numarası ile baktığımda 19.12.2020 tarihinde kargoya verildiğini görüyorum.

    edit2: 22.12.2020 tarihinde teslim edildi. bir süre kullanıp editleyeceğim.

    son edit: genel olarak memnun kaldığımı söyleyebilirim. kumaş olması benim için çok önemliydi özellikle. fiyatına değen bir ürün olduğunu düşünüyorum.

    oturduğumuz alan gayet rahat. oturduğumuz sünger kısım ince olur da zamanla çöker mi diye düşünerek aldım ama öyle olacak gibi görünmüyor. ince değil, dolgusu güzel ve otururken rahat ediyorsunuz, taşa oturuyor gibi olmuyorsunuz.

    mekanizma sağlam gibi geldi bana, kullanılan malzeme kaliteli. tekerleklerin olduğu kısım tamamen metal. kullanılan kumaş da güzel, öyle basit ve kötü bir kumaş değil gibi. kokusu falan yok, dokusu da güzel. işçiliği de iyi gibi geldi.

    tek sorun koltuğu arkaya yatırırken kolu çekerek yatırıyoruz ya, o kısım biraz sert olmuş. kolu indirip arkaya yatırırken sert yatıyor. arkaya yaslanınca da biraz ses çıkarıyor kolun olduğu kısım. daha yumuşak olabilirdi.

    whatsapp destek hatları da var ve akşamları aktif olup cevap veriyorlar. saat 18 gibi dönüş yapıyorlar ama ilgililer. genel olarak mallarının arkasında duracak bir oluşuma benziyor.
  • 14'ünde sipariş verdim kargolanmasını bekliyorum. bakalım ne zaman gelecek bu hafta kargoya verirler umarım. fab v1 modelini sipariş verdim elime ulaşınca güncellerim.

    kargo elime ulaştı toplamda 3 gün gibi bir sürede koltuk geldi. ilk izlenimim iyi, terketme sorunu olacağını düşünmüyorum. rahat sayılacak bir koltuk. tek eksisi sırtınızı yasladığınız yerin süngerinin ince olması. kullandıkça editlerim. memnunum şu an.

    edit: yaklaşık bir aydır kullanıyorum mekanizma veya rahatlık konusunda sıkıntı yaşamadım. benim için şu an tek eksisi sırt tarafindaki sünger daha kalın ve yumuşak olabilirdi. yastıkla kullanınca pek fark etmiyor gerçi ama gene de sırt kısmı daha yumuşak olsa güzel olurdu.
  • bir süredir v4 modelini test ettiğim oyuncu koltuğu. firmanın müşteri hizmetleri aktif olarak çalışıyor ve sorunlara hızlı şekilde çözüm üretiyor bu açıdan oldukça başarılı. montajı 1 dakika süren bir tasarıma sahip, zaten üst kısmı tek parça halinde geliyor. kullanılan malzemeler dayanıklı görünüyor. uzun vadede izleyip göreceğiz.
  • sipariş verdim. 100 kg testi bende. tamamen kumaş olanı aldım. suni deriler işlevsiz gerçekten çok terletiyor. fiyat performans ürünü olduğunu düşündüğüm bu markanın fab v4 modelini zamanla buraya editleyeceğim.

    edit1: ürün bir hafta gibi bir sürede elime ulaştı. horoz istanbuldan 750 km ye 48 saate teslim etti. kapıya kadarda getirdiler. sorunsuzdu.
    kurulumu 5 dk sürmüyor gayet kolay. hemen her şeyi hazır.
    üzerinde ağır bir naftalin gibi koku var hala çıkmadı. bu hoş değil.
    ben daha önce bürosit file 9 modelini kullanıyordum. 8 yıl kadar sapasağlam kullandım. sonra buna geçtim. ikisi arasında tercih yapmam gerekirse bürosit kalite olarak çok daha kaliteli ve modern. hawk gaming chair' sırtı sert ve terletiyor 2 saat sonra rahatsız oldum. kenara koyup bürosite döndüm ara ara denedim ama sert bir koltuk alışamadım. belki zamanla daha yumuşak bir yaylanması olacaktır. mesela arkaya itiyorsunuz kendinizi koltuk yatmıyor ya 100 kiloyla itiyorum zorlanıyor. bürosit file 9 yay gibi sırtı fileli olduğu için çok rahat terletmiyorda. oturma alanında yanlarda kavis kiloluysanız rahatsız ediyor. daha düz olmalıydı. ben çok memnun kalamadım. mecburen kullanacağım iki aylık deneyim mi tekrar editleyeceğim. ancak tekrar file 9 almadığıma şuan için pişmanım.

    edit 2: hawk chair için nihai fikrim alınabilir ancak keşke bir tık daha kaliteli olsa ben sert buldum.
  • kumaş modelinden satın aldım. oramı buramı ağrıtmıyor ve terletmiyor. beklentim de bu ikisi olduğu için gayet memnun kaldım. daha rahat olabilirdi ama bu fiyata bence rahatlığı da makul.

    bu koltuklarda genel olarak zaman geçtikten sonra değerlendirmek daha sağlıklı bence. alt kısmın süngerinin çok kalın olmaması beni endişelendirmişti. 90+ kg olduğum için genelde ofis sandalyelerinde zamanla alt sünger yok oluyor. bunun süngeri biraz daha sert ve güven veriyor ama dediğim gibi zamanın geçmesi incelemek adına daha sağlıklı. ilerleyen süreçte de duruma göre editlerim yazıyı.
  • home office çalıştığım için az terletir diye kumaş modelinden aldım. elime geçince uzun kullanımdan sonra editleyeceğim.

    edit:6 mayısta siparişi verdim. 10 mayısta geldi. gayet iyi duruyor
  • yukaridaki arkadastan yola cikarak siparis ettim, umarim teslim suresinde 1 haftadan uzun surede getirerek hayal kirikligina ugratmazlar. deneyimlerimi sonrasinda guncelleyecegim

    edit: vaadedilen surede geldiydi (entryi uzun sure sonra yazdigimdan sureyi hatirlayamadim)
    gayet kullanisli ve ideal bir sandalye. cok asiri konfor beklemeyin, minderi cok kalin sayilmaz ama aldigima memnunum. yaz donemini beraber gecirdik, deri olsaydi sikinti yasardim diye dusunuyorum ama deri olmayan modeli gayet guzeldi. benden yuksek puan aldilar, tavsiyedir
  • özellikle şu pandemi döneminde tek yaptığım şey oyun odamda yatıp kalkıp oyun oynamak. eski ofisimden getirdiğim ofis koltuğunu kullanıyordum ama sırt kısmı omuz altında bitiyor. bu sebeple sürekli sırt ve omuz ağrılarım oluyor. daha önce hiç oyuncu koltuğuna oturmadım, geçen gün bauhaus da görüp oturdum ve fark ettim ki ben evde çok rahatsız oturuyormuşum, ki dandik bir şeydi bauhaustaki buna rağmen ohaaa bu nasıl rahat oldum. hemen araştırdım ve hawk fab4 modelinde karar kıldım dün gece sipariş geçtim. kullandıktan sonra editlerim.

    edit1: gelmek bilmeyen koltuk. 1 hafta oldu ses seda yok.

    edit2: 1 hafta da geldi. sitesinde siparişler bölümünde hiç bir hareket olmuyor çat diye bir anda geliveriyor. insan bir salı vs kargolanacak yazar oraya. neyse kurulumu çok basit 4 vida takıyorsunuz bitti. daha önce oyuncu koltuğu kullanmadığım için kıyaslama yapamayacağım ama genel olarak çok rahat. kumaşı kesinlikle kaliteli.
  • fab v4 modelini dün gece sipariş geçtim süreci gelişme oldukça editlerim.

    edit 1: 3 gün içinde teslim edildi. bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum.
hesabın var mı? giriş yap