• sandığınız kadar ünsüz biri değildir hayki. türkçe sözlü rap müzik yapan isimler arasında en iyilerden birisiydi bir zamanlar. bir de sevgilisi yas vardı mersin'den. herhalde ayrılmış olmalılar. he bu sözü söylemesi gereksizce ve vicdansızca olmuş o ayrı.

    elitlere karşı neden elit olmaması gerektiğini "anlatmalıyız." onları iki lafın arasında öldürmek olmamalı niyetimiz.
  • derdi insanlıktan veya emekten ziyade şov olan, kim olduğu hakkında en ufak fikrim olmayan şahsın attığı tweettir.

    ayrıca (bkz: hayki kim amk)
  • linke tıklayıp, yorum yapıp daha çok prim yapmayın bu insanlıktan çıkmış arkadaşa.
  • hayki adındaki ne idüğü belirsiz bir adamın lafının bir değer taşırmışçasına tartışılmasına sebep olan tweet...

    takip etmeyin böyle dallamaları kardeşim, biz de twitter kullanıyoruz, yok böyle dingiller listemizde, sen takip etmezsen, öteki takip etmezse azalarak biter bu tipler de...
  • haykinin kim olduğunu açıklayana 10 puen

    ipini koparanın adına başlık açmayım dediğim başlık.
  • saçma sapan tweetlerle popüler olmaya çalışan insanlardan sadece biri.
  • nefret suçudur. ancak her şeyi yer çekimine bıraktığında olduğu gibi yere düşüyor.

    avm de oturan sermaye sahiplerinin varisleridir. çok zeki olmadıkça bir kişinin türkiye de bu vergilerle sıfırdan mal mülk edinmesi çok zor. dolayısıyla avm de oturan kişi istemeden zengindir, gecekonduda yaşayan kişi de istemeden fakirdir. atalarımızdan bize kalanlara ek bir şeyler yaparak belli bir standart segmentinin içine girebiliyoruz. çoğumuz türkiye oranında %97'miz oluyor bu. o avm lerde oturamayacağız. bir doğal afet yaşandığında en fazla etkiyi biz yaşayacağız. hayatta kalsak bile yeni bir konutumuz olmayacak belki, çadırlarda kalıp devletin artık çökmemiş, yozlaşmamış bir kısmı kalmışsa bize ev vermesi 5-6 seneyi bulacak. ya da prefabriklerle yine sıfırdan başlayıp çalışacağız.

    bunu 17 ağustos depremi sonunda yaşananlardan çıkarıyorum. servet düşmanlığı da gereksiz, avm de oturanlara da küfretmek de.

    sadece sosyal adalet istiyoruz. çok lüks şeylere binenler olsun, residanslarda yaşayanlar da..ama fakirtler, orta-direk doğal afet sonucu 2.5 saatlik ekmek kuyruğu beklemesin, kışın soğukta bataniyelerle "acaba kaç kış daha bu şekilde geçecek" diye sormasın..o korkuyu yaşamasın.
hesabın var mı? giriş yap