• #efsaneonbironbir adı altında @hepsiburada adlı şirketin tezgahına bakın. ilk resim 03.11.2022'de favorilere eklediğim fiyatı. görsel
    indirim adı altında insanları keriz yerine koydukları da ikinci resim.bugün güncellenen fiyatı. görsel
    indirim falan hikaye insanları dolandırıyorlar. iki üründe de satıcı farkı yok. satıcı hepsi burada.

    bu şikayete verdikleri yanıt da tam bir fiyasko. neymiş efendim fiyatlar ekonomik şartlara göre değişebilirmiş. kardeşim siz fiyatı ekonomik şarta göre değiştirmemişsiniz ki. ne hikmetse ürünün fiyatı tam da bugün zamlanmış. madem öyle niye çığırtkanlık yapıyorsunuz indirim indirim diye. bizlerde tüketici olarak hali ile indirim bekliyoruz. bu her sene yaygara kopardıkları 11.11 saçmalığı tamamen dolandırıcılık, kepazelik. reklam ve algı dışında bir şey değil. ana fiyatı arttırıp müşteriyi düdüklemenin peşindeler.

    (bkz: indirim beklerken bindirim gelmesi)

    edit güncel: şark kurnazı hepsi burada ürünün fiyatını tekrar aşağı çekmiş. peki fiyat dalgalanmasının sebebi ne?dünden bugüne ne değişti. dünü bırak 1 saat içinde nasıl bir ekonomik piyasa koşulu oluştu da fiyatı tekrar güncellediniz. bindirilmiş fiyatı ile alanlar keriz mi şimdi ? ben onların yerinde olsam aldıkları ürünü iade ederim. konuya destek verenler saolsunlar hepsi burada yöneticilerinin gözüne soktular durumu.

    edit1: biri bana 8 gün içinde arada oluşan fiyat farkının mantıklı bir açıklamasını yapsın. ne olmuş olabilir sekiz gün içinde. ülke mi battı, teknoloji mi çöktü? bu fiyat politikası nasıl böyle fütursuzca artıp azaltılabilir!

    edit2: ticaret bakanlığının, reklam ve haksız ticari uygulama hizmetine şikayet oluşturdum. ayrıca e-devlet üzerinden de haksız fiyat artışı şikayet bildiriminde bulundum. hiçbir şey elde edemeyeceğimi bildiğim halde dürtmek istiyorum.

    edit3: arkadaşlar, zaten denetim olmadığı için bu durumun böyle olduğunu biliyoruz. maalesef bunu her sene yaşamamız ama bu kadar alavere dalavere sonucunda hiçbir şey yapılmaması insanı delirtiyor.

    edit4: kitap, böcek, aşk kategorilerinde indirim olması normal. bir zahmet bir yerlere uğrasın bu dolandırıcılık. teknolojik ürünler için indirim yakalayabilen varsa helal olsun dileklerimi iletiyorum.
  • cihan kolivar haklıymış.
  • bu işler yalnızca abd'de güzel. bu civarlar kendini en kurnaz sanan farelerle dolu maalesef. şaşırtmamış yalandır.
  • elektroniği zaten online satış platformlarından (yetkili değil ise) almam. lâkin ıvır zıvır ne var ise satıcısının hepsiburada olduğuna dikkat ederek tüm indirimlere ek %15 indirim ile şimdi aldım. memnun kaldım güzel alışveriş oldu, tavsiye ederim.

    edit: bu memnuniyet hepsiburada ve diğer meşhur! online alışveriş platformlarının sahte ürün satışı yaptığı gerçeğini değiştirmez.
    sahte ürünler: deterjan, a'dan z'ye tüm temizlik ürünleri dahil, parfümler, diş macunları, giyim kuşam ve son darbe prezervatif, onun dahi sahtesi var birader ve uyarı: ürünlerin satıcısına dikkat ediniz.
  • mesela bu konunun gündemde kalmasi gerekiyor.
    insanlari keriz yerine koyuyorlar goz gore gore.
    sosyal medya tepkisi yuzunden kopekseverlere yaranmak icin sacma sacma reklam yapan herifler, bu konu gundemde tutulursa adam olurlar diye düşünüyorum.
    simdi hepsi burada uyeligimi sonlandirdim.
  • indirim olayında amazon'u tek geçerim, gerisi yalan dolan
  • yapar bu dümbükler.
    pazartesi trendyoldan 3 bin küsura aldığım ürüne güya kampanya adı altında şimdi 5 küsur diyor ve hala trendyolda 3 küsur.
    belki daha da ucuzunu bulursam diye trendyoldan gelen pakedi açmıyordum teknoloji ürünü olduğundan ötürü. hepsiburada'daki vasat kampanyaları gördükten sonra ümidi kesip paketi açtım artık.
    hepsiburada'da 500 lirayken 300'e düştü gibisinden ilanlara hiç aldanmayın ve o ürünü google'layın. emin olun daha ucuzu çıkacaktır.

    edit: sabahtan beri 60 tane bildirim attı gerizekalılar. komple her yerden engelledim, uygulamasını da sildim. amazon kraldır. pazar yeri trendyol stepne.
  • yalanın dik alasıdır.

    geçenlerde baktığım beyaz eşya 10300 tl idi, bugün 11400 tl. sepete ekleyince efsaneonbironbir kapsamında 10300 oldu.
  • 7 kasım günü 7499 tl olan robot süpürgeyi 11 kasım günü 7999 tl ye çıkararak yapılabilecek en çılgın bindirimi indirim ayağına millete yedirebiliyorlarsa helali hoş olsun diyecek sözüm yok.
  • yalan dolan. 20 gün önce 7300 tl'ye aldığım dyson süpürge şu anda efsane fiyat iddiasıyla 8100 tl.

    edit: şimdi de 8750 tl'ye çıkmış fiyat. indirimi kaçırdınız üzülün algısı yaratmışlar.
hesabın var mı? giriş yap