• internetteki yabancı kaynaklara göre hem başka kabile hem de başka bir dinden birine aşık olduğu için başına bunlar gelmiştir.

    aiiiiy bizim bu coğrafyalar hep cennet ya ^_^
  • orospu çocukluğudur hepsini tek tek sikmek istiyorum bunu yapanların.
  • düşüncesi bile bende kusma isteği uyandırıyor. cidden insanlık tüm canlılar içinde en kötü ırk. çünkü düşününce bunu yapan insan olamaz diyorum. ama insandan başka bir canlı da böyle şeyler yapmaz.
  • s.k beyinli kabile reisinin verdiği düpedüz o. çocukluğu olan canım gencecik kızı mahveden vahşettir. içimdeki öfkeyi kelimelere dökemiyorum bile...
    bunu yapanların hepsini teker teker s.keceksin en doğrusu
  • ne bu lan,rezilliğin dibi bu olsa gerek...
  • fazlamız vardır eksiğimiz yoktur derdirten olay.

    (bkz: 6 yılda 62000 tecavüze uğrayan kadına sahip ülke)
  • vicdanı susturmanın en kolay yolu dindir.
    tanrı emretmiştir yapılması sorgulanmaması gerekir . kolaycılıktır, şerefsizliğin kılıfıdır din. gercek islam , gercek hristiyanlık müslümanlık, şamanizm, hinduizm bu değil demek de kolaydır.
    değerlerini daha üstün bir otoritenin buyrugundan almak zavallılıktır. tanrı bu şerefsizlikleri emrediyorsa zaten tanrı değil zorbadır.
    şerefsizlikleri tanrı adına yapanlar ise hem korkak, hem aşağılık hem de kişiliksizdir.

    bu sadece tecavüzde, cocuk yaştaki kızlarla evlilikte, insan boğazlamakta ya da tanrı adına cezalandırmakta değil en küçükten en büyüğe herşeyde böyledir.

    aklının ve vicdanının onaylamadıgını sadece dinin emri diye ve tabii işine geliyor yapmak kişiliksizliktir.

    sadece din cevaz veriyor diye kadına hakkını vermemek, din dinden cıkanı öldürün diyor diye katli uygun görmek böyledir. bugün ülkemizde de kendini en hoş görülü gösteren cemaatler bile "madem ki müslüman oldu onu kabul etmiş sayılır bu dinden cıkarsa öldürülecegini de kabul sayılır " deyip haklı görmüyor mu bunu. şu günlerde onlara karşı olan bir diğer din tandanslı ve de iktidara sahip kesim belki ondan da uç noktada bu konularda. laikçi kesimler ise el ovuşturmakta ama hala saçma saçma işlerde saçma hedeflerdeler.

    vah garip memleketim.. vah garip memleketlim demekten kendini alamıyor insan

    neyse konuya dönelim. tanım yapalım da şikayet edilmesin. tanım : "aşağılık ve korkak kişiliksizlerce yapılmış bir eylemdir."

    bu entrynin yazarı tanrıya inanan biridir. ama tanrı adına yapılan yanlışlara nerde yazarsa yazsın yanlıştır diyebilen biridir.
  • haberin başlığını gördüğümde,hindistanda olduğunu söylemiyordu tabi, türkiyede olduğunu düşünüp hiç şaşırmayıp,türkiyede böyle bişey olmasına, içimi daha da bir nefret bürümesine neden olan olaydır.

    aynı türü paylaşmaktan utanıyorum.
hesabın var mı? giriş yap