• balıkesir'de bulunan en iyi pet shop. hayvanları çok sağlıklı evinize bir arkadaş alacaksanız buradan almanızı tavsiye ederim. 2 lop 2 guine pig ve 1 adet terrier sahibiyim ve hepsinin maşallahı var. akvaryumdaki balıklarımın kalitesinden bahsetmeye gerek bile yok.
  • pet shoptan köpek alan dallamaların üstüne gelip burada yaptığı saçma sapan ticarethanedir.
  • bazı duyarlı amin feryatlari tarafından eleştirilen yer. be aqdugum malı nereden alac köpeği cumartesi pazarından mı?
  • sokaklar cins ve cins olmayan köpek, kedi kaynarken hala petshoplardan satın alıp bu kısır döngüyü besleyenlerin -satın alıp heves geçince ya da zor gelince anında sokağa atma- açtığı reklamımsı başlığı olan yer.

    son 1 haftada ofisimin çevresinde 1 golden, 1 labrador cinsi köpek sokağa atıldı, ondan 1 ay öncesinde karşıdaki adam daha küçük bir eve taşınacağı için köpeğini burada bıraktı. hayvanın psikolojisi çok bozuk şimdi.
    yine son 1 haftada bir arkadaşım, zaten geçen sene sokakta bebekken bulup sahiplendiği bir köpeği varken (cinsi olduğunu sanmıyorum ama av hayvanlığı olabilir genlerinde) yine sokakta bulduğu bir kurt köpeğini sahiplendi.

    bense düzenli olarak beslediğim kedilerin yanlarında yenilerini görüyorum her seferinde. henüz 3-4 aylık olduğu halde 3 bacaklı kalmış minikler, uzun tüylü sırnaşıklar, sokağa atılmış ama üzerinde çok minik tekirli benek deseni olan van kedisi...

    kedi köpek isteyenin para harcamasına gerek yok şu durumda. azıcık facebookta, bloglarda bakınsanız barınaklara düşen cins ve özel bir cinsi olmayan köpekleri deli gibi sahiplendirmeye çalıştıklarını görürsünüz. yavrusu da var hazır eğitimlisi de, sevgi delisi olanı da var, sakin takılanı da...
  • yaptıkları şeyin gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. hemen korkup silmiş adi herifler, ulan kaplumbağayı boyamak ne demek? bu nereden aklına gelir, bunu uygulayacak haddi kendinde nasıl bulursun? inanılır gibi değil.
    bir an önce batmaları dileğiyle.
hesabın var mı? giriş yap