3 entry daha
  • sokaklar cins ve cins olmayan köpek, kedi kaynarken hala petshoplardan satın alıp bu kısır döngüyü besleyenlerin -satın alıp heves geçince ya da zor gelince anında sokağa atma- açtığı reklamımsı başlığı olan yer.

    son 1 haftada ofisimin çevresinde 1 golden, 1 labrador cinsi köpek sokağa atıldı, ondan 1 ay öncesinde karşıdaki adam daha küçük bir eve taşınacağı için köpeğini burada bıraktı. hayvanın psikolojisi çok bozuk şimdi.
    yine son 1 haftada bir arkadaşım, zaten geçen sene sokakta bebekken bulup sahiplendiği bir köpeği varken (cinsi olduğunu sanmıyorum ama av hayvanlığı olabilir genlerinde) yine sokakta bulduğu bir kurt köpeğini sahiplendi.

    bense düzenli olarak beslediğim kedilerin yanlarında yenilerini görüyorum her seferinde. henüz 3-4 aylık olduğu halde 3 bacaklı kalmış minikler, uzun tüylü sırnaşıklar, sokağa atılmış ama üzerinde çok minik tekirli benek deseni olan van kedisi...

    kedi köpek isteyenin para harcamasına gerek yok şu durumda. azıcık facebookta, bloglarda bakınsanız barınaklara düşen cins ve özel bir cinsi olmayan köpekleri deli gibi sahiplendirmeye çalıştıklarını görürsünüz. yavrusu da var hazır eğitimlisi de, sevgi delisi olanı da var, sakin takılanı da...
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap