• tek tıkla günlük bilgisarınızda hiçbir eksta donanıma sahip olmadan mevcut donanımızla bitcoin mine etmeye yarayan bir uygulama. siz bilgisayarınızda günlük işlerinizi yaparken honeyminer arkada cpu ve gpunuzun kullanılmayan alanlarını kullanarak bitcoin mine ediyor. üstelik cpu ya da gpu mineını ayarlar kısmından kapatıp açabiliyorsunuz. genellikle açık tutuyorum ama mesela baktım bilgisayar kasıyor kapatıyorum cpu miningi kafam temiz. *başlangışta 1000 satoshi hediye veriyor bunun yanı sıra uygulamayı daha eğlenceli hale getiren bir level sistemi var. mine ettiğiniz sürece xp kazanıyorsunuz haliyle xp kazandıkça da level atlıyorsunuz. üstelik bazı levellerde satoshi hediye ediyor. sitede ekran kartınızı tanıyıp ne kadar kazanabileceğinizi de gösteriyor.

    https://honeyminer.com/referred/58w6f bu linkten benim referansımla üye olabilirsiniz.
  • çok basit ve hızlı bir kurulum sonrasında, bilgisayarınızı kasmadan az az da olsa yarabbi şükür diyerek bitcoin kazanabileceğiniz program.

    adettendir: aşağıdaki linkten üye olup deneyebilirsiniz.

    https://honeyminer.com/referred/5a2bf
  • gtx 1070 ile %100 kullanımla ayda ancak 15$ civarı potansiyel kazanç sağlayabilen miner programı. bu durum elbette ki programla ilgili değil ancak attığınız taş ürküttüğünüz kuşa değmiyor.
  • i7-3770k cpu @ 3.50ghz cpu ve amd radeon hd 7800 series gpu ile günde 10 cent basan miner. aldanmayın ayda 9 dolar için.
hesabın var mı? giriş yap