• dan clark hem yazıp hem oynadığı, aşmış komedi.

    don danbury yirmili yaşlarının sonunda aklı fikri "sikiş"te olan bahtsız aylağın tekidir. büyükannesi ölünce bi sürü borç ve "massive free house" sahibi olup başından geçenler anlatılmaktadır. coupling'in ilişkiler üzerine tutumu ve lesbian spanking inferno geyiklerini seven biriyseniz hayran olacağınızı şimdiden garanti ederim. sırf gollum kılıklı mrs. t'nin sesi ve "my husband is dead, remember" repliği için bile seyredilir.

    2 sezonu yayınlanmış 3. sü de bu sonbahar'da gösterilecek.
  • büyükannesinin dickhead dediği ve bu lakabı sonuna kadar hak eden don danbury karakteri üstüne kurulu dizi. tarz olarak herkesin keyif alacağı bir dizi olmasa da ben gayet eğlenerek izliyorum. kesin karar vermeden önce bir kaç bölüm izlemenizi tavsiye ederim.
  • hayvansın rıza'nın duygusal versiyonu. ingilizler bu işi bılıyor, coupling'ten sonra beni doğru düzgün güldürebilmiş dizi'dir..

    edit: the it crowdgibi ultra geek bi diziyi unutmuşum. o da çok başarılıdır bak.
  • sulu geyik bol kahkahalı ingiliz dizisi......
    biraz coupling biraz blue mountain state....
    don danbury adlı taşaklarıyla düşünen öküz kahramanımızın maceraları.......
    tam eğlencelik..............
  • aşmış bir ingiliz dizisi. ingiliz mizahı çok ince bi çizgidedir. ya çok seversin, ya da nefret edersin. işte bu dizi de o ince çizgiyi biraz daha kalınlaştırıyor.
  • theme müziği ile başlayıp, karakterin durum analizlerinde kendimi görmemle aşığı olduğum dizi.. çok alaksız bir şekilde çevirmen eşşek herifin twitter'inda denk geldim. sadece bu neymiş diye indirdiğim 3 bölümden sonra kendimi tutkunu bi şekilde boş vakitlerimde izlemeye başlarken buldum. inanılmaz eğlenceli ve keyifli..

    birinci sezonda abby, iki ve üçte samantha için bile en azından bir kere bakılmalı.. çok güzel oyuncuların oynamasının yanında belkide kimsenin önemsemediği eddie benim en sevidğim karakterlerden birisi haha klasik bir ingiliz espiri makinası.. ingilizlerin gerzek espirilerine gülüyorsanız bunu dünya tatlısı sevimlilikteki bir tiple, sex salak olmuş bir karakterin yanana gelmesinden oluşan durum komedilerine bayılacaksınız..

    kısaca 2-3 bölüm izleyin. can sıkmayacak kadar olduğu gibi bittiğinde hadi hemen çıksın denecek kadar kısa bölümlere sahip. ayrıca samantha rolündeki laura için yapılan sözlük çervesindeki yorum (bkz: #20937035) hayvani düzeyde doğrudur. onuda not edecektim ki benden daha başarılı bir şekilde anlatılmış *
  • başroldeki elemanın mimikleri, yan karakter treacher'ın konuşmaları, hizmetçinin salaklıkları! geç keşfettim lan bu diziyi. özellikle her sezon gelen deli edici güzellikteki hatun kişiler de cabası. izleyin, izletin...
  • her bölüm mutlaka "don'un x halinde yapmaması gereken n şey" sayılırken akla bu kadar gelmeyecek bir şeyi yapmanın ne kadar keyifli olabileceğini düşündürür.
    ayrıca kadın ve erkeğin sekse bakış açılarını net bir şekilde anlatan bir tanesi de vardır ki durumu özetler.
    önce ilk senaryo;
    don: şu an seni oldukça itici buluyorum ama seninle seks yapmayı çok istiyorum
    sonuç: kız don'un suratına içkisini dökük ortamı terkeder.
    ikinci senaryo geliyor;
    kız: şu an seni oldukça itici buluyorum ama seninle seks yapmayı çok istiyorum
    sonuç: don kızı öpmeye başlar
  • sezon aralari lost'tan beterdir.
  • ingiliz dizilerine beslediğim negatif ön yargıyı kıran komedi dizisi. dört sezon daha devam ederse sezon sayısı bölüm sayısından fazla olan dizi listesinde yer almasını bekliyoruz.
hesabın var mı? giriş yap