• vatan gazetesinin bu haftaki kirmizi adli dergi ekinde formulize edilerek verilmistir. formulde ahanda şudur :

    m = y + [1/e(x-y)]

    tabi simdi harflerin ne anlama geldiğini vermeyince bir anlamı olmuyor degilmi :

    m=evlilik için ideal yaş sınırı
    y=eş aramaya başladığınız yaş sınırı
    e=2.78 *
    x= eş arayışınızın biteceğini düşündüğünüz yaş sınırı

    şimdi istermisin herkes buraya hesaplayıp hesaplayıp yazsın ideal evlenme yaşınıda ankete dönsün bu başlıkda? * *
  • 120 falan. o zamana kadar yenecek bütün naneleri yemiş olursunuz muhtemelen. hayatın tatmadığınız yanı kalmaz, o yüzden iç rahatlığıyla hayatınıza son verebilirsiniz.
  • buyrun, bir bu eksikti basimizda dedirten formul. yahu gec yaslara kadar bekar kalma daha yeni yeni mesrulasti, kabul edilebilir bir hal almaya basladi. tam da rahat bir nefes alacakken nerden cikti simdi bu formul? yetiyor zaten "neden biri yok, cok mu giciksin, yaklasamiyorlar mi?" sorulari, bir de formulle mi cikacaklar karisimiza artik?

    teyze: "neden biri yok zipzip?"
    zipzip: "bilemiyorum, kendilerine sormak lazim neden beni tercih etmiyorlar diye."
    teyze: " bak canim simdi bu formule goreeeee, senin es arayisin 27 de bitmeli yoksa kacti bu tren, acilmadan iade..."
    zipzip: "e guzel de ben 26 yasindayim. acilmadan iade??????"
    teyze: "eh o kadar lise universite gordun sen yap hesabini, acilmadan iade de malum, nasil geldiysen oyle gidecen demek canim kizim."
    zipzip: "bir siktirip gitmek suretiyle yikilir misin karsimdan teyzeeeeeeeeeeeeee!"
    teyze: "cok ayip cok cok cok ayip, hic yakismiyor senin gibi bir genc kiza, bu yuzden bulamiyorsundur sen"
    zipzip: eh bana musade o zaman..."

    allahim bunu mu reva gordun bize?!
  • askerdeyken bir nöbette arkadaşımla bir buçuk saat süren tartışma sonucu bulduğumuz ve ortak görüşe vardığımız konudur, buna göre;
    kadın yaşı = erkek yaşı / 2 + 9
    18 yaşında kadın ve erkek eşit yaşta olmakta, yaş ilerledikçe erkek lehine bir kadın gençleşmesi meydana gelmektedir. ha askerden sonra uyguladık mı? hayır, çünkü gönül formül dinlememektedir.
  • önceden kestirilmesi imkansız olan yaş. aşkın nereden ve ne zaman çıkıp geleceği önceden kestirilemediği için bu aşkın onaylanma tarihinin de önceden tahmin edilmesi imkansız. belki bugün aşık olup koşa koşa yıldırım nikahı kıydırmaya gidicem, belki de 10 yıl sonra 30 küsur yaşımdayken 'evet' deme kararı alıcam o dik yakalı memura.

    işbu sebeple evlenmenin ideal yaşı olmaz.
  • dünya turundan döndükten sonra ki yaştır yada dünya turuna birlikte çıkmaya hemen başlamadan önceki zamandır o da olmadıysa
    evlenilmeyecek yaştasınızdemketir . zaten evlenmeyin nişanlanın , nikahta kıyın ama evlenmeyin evinz olmasın gezin kardeşim evde oturup ne yapacaksınız
  • yirmilerin ortasıdır. karakterin kabaca oturduğu, ama hala değişikliklere ayak uydurabilinecek bir yaştır. eğer evlenme niyetiniz varsa, bu yaşlarda evlenip hayatınızı bu düzen üstüne oturtmanız mantıklı olur. daha fazla beklerseniz, yavaş yavaş karakteriniz oturmuşluktan kemikleşmeye doğru gider. yine evlenip mutlu olabilirsiniz ama, o kurumun, o yaşantının hayatınızda bir ekstra olduğunun hep farkında olursunuz.

    internet tarayıcısı gibi düşünürseniz karakterinizi, yirmilerinizin ortasında evlenmek tarayıcının kaynak kodunu ayarlamak gibidir. ne kadar geç kalırsanız evlilik o kadar kaynak kod olmaktan çıkıp bir eklenti halini almaya başlar.
  • kadın için 27; erkek için 29 bence.
hesabın var mı? giriş yap