• ankaralı if performance hall'ın şubeleşme yolunda ilk adımı. 13 temmuz'da açılacakmış, şimdiden hayırlı olsun.
  • bulvar 216 avm'de acilacak olan mekan.
  • bulvar 216 avm'de 13 temmuz 2016 saat 21:00 itibari ile açılışı gerçekleşecek mekan.

    if performance hall ataşehir, iki ana bölümden oluşuyor. içerisinde 40 kişilik vip bölümü bulunan ve toplam 550 kişiye hizmet verebilen canlı müzik alanı ve 100 kişiye hizmet verebilen bahçesi. bahçesinde kokteyl barı bulunan ve kahvaltıdan aperatiflere, ara sıcaklardan ana yemeklere geniş bir yelpazede sabah 10:00 dan itibaren hizmet vermeye başlayan mekan, canlı müzik için kullanılan alanın saat 20:00 itibari ile açılması ile hareketleniyor ve bu hareketlilik 04:00 e kadar devam ediyor. pazar ve pazartesi günleri kapalı olan if ataşehir, salı ile cumartesi günleri arasında açık olacak .

    if ataşehir'i görmek ve tanımak isteyenler için mekanda 15 temmuz tarihinde gerçekleşecek ilk konserlerden biri olan ceylan ertem konserine 3 kişiye 2 kişilik ücretsiz konser davetiyesi verilmesine yardımcı olacağım.

    bunun için yapmanız gereken tek şey bana mesaj atmak. bana ulaşan ikinci, onikinci ve yirmikinci mesajın sahipleri ücretsiz iki kişilik davetiye kazanacaklar, kazananları bu entry i editleyerek bildireceğim.

    mekanda düzenlenecek diğer konserler için davetiyeler vermeye devam edeceğim, bu başlığı takip etmeniz davetiye kazanmanız için yeterli.

    mekanın web site adresi: http://www.ifperformance.com/istanbul/

    edit: davetiye kazanan 3 arkadaşımız (nicklerinin belirtilmesini istemeyebilecekleri için kapatıldı);

    m*** m*******

    t****

    b****** c**** c****

    mesajları kendilerine gönderildi, tebrikler ve konserde iyi eğlenceler.
  • ilk kez, dün gece kurtalan ekspres & flört etkinliğine gittiğimiz mekan. insanı çileden çıkaran, vokalin sesini hiçbir şekilde duyamadığımız, baş ağrısına gark eden bir ses sistemi vardı.
  • yolu ankara'dan geçmiş, hayatı ataşehir'de devam eden birisi olarak ilaç gibi gelen mekan.

    ancak konsept biraz daha farklı. şöyle ki ankara'da konserler haftaiçi olurken haftasonu sevilen türkçe yabancı şarkıları çalan-90lar ve güncel popüler- ankara'nın meşhur coverbandleri çıkıyordu. sigara içilen alan daracık ve sohbete tek müsait yer olduğundan oldukça kalabalık olur, herkesin özellikle sık sık dışarı çıkanların birbirini tanıdığı kolayca arkadaş olabildiği bir ortama sahipti.

    yine de anadolu yakasındaki mekan ihtiyacını şimdilik gayet karşılıyor. ankara'dan gelen çalışanları da tanımanız selamlaşmanız farklı keyif veriyor.

    hem yakında beşiktaş'a da açılacakmış. seviyoruz.
  • pavyondan samimiyet beklemek neyin kafası arkadaş ? adam seni oraya becermeye çağırsa keşke tüm mekan grup giriyor sana haberin yok. bira 20 değilde 15 olsaymış ulan şu hayatta bir gamı olur insanın da bu mu olur gamsız pezevnk ( deyim olarak kullandım arkadaşlar küfür içermez )
  • her şeyden önce ortam, kadın erkek dengesi tiplerin düzgünlüğü itibariyle gidilesi olan, (benim gibi) yılbaşı organizasyon için gidecek olup biletix den bilet alacaksanız; oturma düzeni yoktur ibaresine aldanmayıp, masa rezervasyonunu telefonla yapmanız gereken mekandır.

    bulvar 216 avm içinde 2 katta bulunan mekan için saat gece 02:30a kadar avm otoparkında faydalanabilirsiniz. konser, organizasyonlarında girişte bir adet içki sunulmakta olup; her mekanda oldugu gibi malesef votka koklatılmaktadır. biradan devam edilmesi tavsiye edilir.

    havalandırma ve ses output on numara, lakin enstrüman ses çıkışları istisna olarak mikrofon (solist sesleri) çok boğuk kaçıyor. ya input donanımları sıkıntı ya da ses teknisyeni sallamıyor.

    -yine gider miyim?
    -evet
  • pijamalarımla bakkala gitmekten sonra konsere gitmemi sağlayan süper mekan. içine sıçılan kadıköy'e, taksim'e gitmeye gerek kalmadan kendi semtimde birbirinden güzel sanatçıları canlı dinlemek büyük nimetmiş.

    yarın akşam bülent ortaçgil'i ağırlayacaktır. *
  • cumartesi akşamı mirkelam konseri ile tanıştığım mekan.

    yukarıda zaten bölgesi avantajları vs. anlatılmış.
    ataşehir bölgesinin ihtiyacı olan güzel bir konser salonu olmuş, beğendiğimiz grup ve sanatçılar için sonrasında da ziyaret ederiz falan filan da,
    o sahneden seyircilerin üzerine sürekli şakır şukur patlatılan ışıklar nedir arkadaş? birkaç kere, doğal olarak sahnede şarkı söyleyen mirkelam'ı görmeye çalışırken kör olma tehlikesi yaşadım gözümde patlayan sarı mavi ışıklar yüzünden.

    benim açımdan bu çözümlenirse, hatun yüzünden ikinci adresi ataşehir olan şahsımın sık sık ziyaret edeceği mekan olacaktır.
  • saçma sapan rezerve masa rezaletinden vazgeçerlerse daha güzel olacak mekan.

    bülent ortaçgil i izlerken yoktu bu saçmalık. bu akşam yeni türkü konserinde rastgeldi.

    şöyle oluyor herkesin ayakta bilet aldığı konserde uzun masalar için fazla para ödüyorsun. sonra diğerleri içkilerini içip konseri dinlerken şisesini koymak için bu masaları kullanmak istiyor doğal olarak. bir gerilim oluşuyor havada. her iki taraf için stresli bir durum.

    şöyle karşı çıkıyorum duruma "ulan içen zaten içiyor neden milleti geriyorsun".
hesabın var mı? giriş yap