• söylenenlerin aksine yaşanmış en iyi ilişkidir.aradan iki sene geçmiş olmasına rağmen balık burcu kadını hala ikizler burcu erkeğini özlemekte ve herkeste onu aramaktadır..
  • (bkz: boş)
    * *
  • balığın yükselen burcu ve ay burcu su değil hava ve ateş grubuysa bir nebze olabilecek bir ilişkidir. aksi takdirde bu ikilinin değil bir yıl üç ay bile sürmesi neredeyse mümkün değildir. hayatı boyunca istisnai anlar dışında en az iki sevgilisi olan ikizler erkeği ve dünyanın en duygusal kadını... şaka gibi!
  • ilişkinin nasıl oldugunada baglıdır. ikizleri dusunmeden balık balıklıgıyla kalınca ses cıkarılmayacak bir durumda olabiliyor..
  • balık burcu kadını içinde ikizler burcu erkeği içinde yaşanabilecek en güzel ilişkidir. çok zıt iki karakter birbirini çeker ve her zaman tamamlar. duygusal ve fedakar balık kadınının davranışları ikizler erkeğini can damarından etkiler. ikizler erkeği gibi çapkın, hiç aşık olmamış bir erkeğin bir kadına böyle bağlanması ise balık kadınını bulutların üzerinde hissettirir. sonuç olarak; onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine.
  • ikizler burcu erkeği (hava) estiği zaman balık burcu kadını'nı (su) darmadağın ettiği ilişki türüdür. eser, karıştırır, dalgalandirir, bulandirir ve durulduğunda tekrar ufuktaki çizgiyi yok edip bir bütün olurlar. keza, hava'da su, su'da da hava vardir. ayri kaldiklarinda ne hava hava olur ne de su su...

    ne yazik ki balık burcu kadını'nın bu konuda yapabilecegi tek şey hava bozdugunda derinlere çekilip duruldugunda yuzeye cikmaktir.

    edit : bu entryi girdikten neredeyse 1 yıl sonra ikizler burcu erkeği ile balık burcu kadını evlendi.
    hali hazırda 9. yılı devam eden ilişki, 2 dünya tatlısı kız ile süslendi.

    bakmayın ilişki türlerine, kim kiminle olur mu olmaz mı ilgilenmeyin. siz emek harcayın, sizin için emek harcansın, gerisi hikaye.

    hiç bir ilişki sürekli çıkışta olamayacağı gibi mükemmel de sürmeyecek. inişleri olacak, düşüşleri olacak. zor zamanlar gelecek.
    ancak karşılıklı emek harcamaya devam ettiğiniz sürece ayakta duracak.
  • balık burcu on bir burcun karması, bir de kendisi etti mi on iki.. iki de ikizler koy.. etti mi on dört...
    denemeye değer mi? on dört kişinin söz sahibi olduğu bir ilişkiden hayır gelir mi?
    bilemeyiz... şöyle bir öngörümüz olabilir; bu bir mukatele yaratabilir ve üç ay sürebilir... fazla değil...
hesabın var mı? giriş yap