• iddialı bir kadro ile, çekmeköy'de 2018/2019 sezonu itibariyle eğitime başlayan özel bir okul.
  • ino, ileri nesil okulları , çekmeköyde hizmet veren yeni bir okuldur,
    özellikle ortaokul eğitimi hakkında tecrübesi olanlardan bilgi beklemekteyim.
  • anlaştığı servis firmalarıyla velilerini mağdur edilmesine göz yuman okuldur.

    “…ama biz servis firmasına karışmıyoruz…” gibi sözlerle de aradan sıyrılmakta.

    öğrenci ve velileri servis firmasına angaje edip aradan çıkmıştır, bu işler akçeli işler olduğu için ister ıbb'nin tavan fiyatı ister sözleşmedeki maddeler velileri korusun.

    akçeli işlerde okul-servis firması kenetlenmesi kimse bozamaz.

    bu sefer üzdü. :(

    umalım ki okul, velilerin yanında olup, gelip geçici servis firmalarına yem etmez.

    hakkı ve hukukuyla servis tarifelere uygulanır.

    “mevcut yaşadığımız sitede ıno ya çok yakın bir okula (200metre mesafeli) giden veli 15800 tl gibi bir bedel öderken, bizim ıno yu tercih etmemizin bedeli olarak 22.000+ tl talep edilmiştir”

    servis firmasına bunu yazılı lütfen mail atın şeklinde talep ettiğimde ise, kanıt oluşturacağı için red etmekte.

    çünkü yasal değil, biliyorlar.
  • derdi tasası hiç bitmeyen sözde eğitim kurumu.

    artık bıktık. hiç de hafifsenmeyecek skandal nitelikli olaylar yaşamaktan, verilen hiçbir sözün tutulmamasından, durmaksızın müdür, müdür yardımcısı ve öğretmen kadrosu değişimlerinden, okulun eğitim sisteminin bir türlü istikrarlı hale getirilememesinden (istikrarlı olamama hususunda gayet istikrarlılar, bunu kabul etmeliyim), her eğitim dönemine her biri birbirinden beter başarısızlıkla sonuçlanmış farklı eğitim modelleriyle girilmesinden, her yeni çok başarısız eğitim modeli sonrası bir evvelki başarısız modeli mumla aramaktan ve tüm bu rezalet koşullara rağmen her kayıt sezonuna, "yeni bir eğitim modeline geçiyoruz," açıklaması getirilerek fahiş ücretler talep edilmesinden yıldık.

    bu sezon da değişen bir şey olmadı ve ne idüğü belirsiz soru işaretleriyle dolu bir modele geçişi skandal bir ücret talebiyle lanse ederek öğrencileri ve velileri akılalmaz şekilde mağdur etmeyi başarmış durumdalar. gelgelelim kafalarında farklı bir düşünceleri yoksa şayet (iflasın eşiğinde olup da okulu kapatmayı düşünmek ancak bunu adlı adınca dile getirememek gibi) bu sefer baltayı fena halde taşa vurmuş durumdalar. henüz doğru düzgün mezun bile verememiş halihazırda kendisini hiçbir konuda ispat edemeyen bir eğitim kurumunun yönetmeliklerdeki açıklardan faydalanıp skandal ücret artışlarına gidiyor olması oltasına hiçbir veli yakalanmadı elbette. okuldaki 200 civarı öğrenci velisinin hemen hemen tamamı ardı arkası kesilmeyen beceriksizlikler sonrası yılma noktasına ulaştı ve dün itibariyle okul arayışlarına başladı bile.

    kafamızda yığınla soru işaretleri...

    bu denli yetersiz, bu denli yönetimde beceriksiz, yarına dair bizlerin ve elbette ki başta çocuklarımızın karşısına hangi skandallarla çıkacağını asla kestiremediğimiz bir okulda eğitim döneminin sonuna kadar nasıl devam edeceğiz? ebeveynler gözüyle çocuklarımızın eğitimlerinin baharında, "bitse de bir an evvel gitsek," dememize yol açacak ne kabahat işledik okula karşı ki bizlere bu stresi yaşatmaktalar? açıkçası sorularıma yanıt bulmakta çok zorlanıyorum. dönem sonunu beklemeden bir an evvel kaçıp kurtulmak en sağlıklısı olacak sanırım.

    kendilerine buradan selamım olsun, bizlere böylesi bir zulmü reva gördüğünüz için teşekkürü borç biliyorum efendiler...
hesabın var mı? giriş yap