• dünkü emre belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatılması mevzusu hepimizin sinirlerini bozdu. aramızdaki sömürge piyonları hariç elbette, onlar eminim keyiften ölmüşlerdir. heveslerinin kursaklarında kalacağını bildiğimiz için pek bir önemi yok.

    peki dün yaşananlar gerçekten iç siyasetten, özellikle de ekrem imamoğlu'nun yaptıklarından bağımsız mı?

    ülkenin fiili başkenti sayılabilecek istanbul'a, dünyanın merkezi sayılan şehre belediye başkanı seçiyoruz. adaylardan birisi olan ekrem imamoğlu ise pkk'dan, fetö'den, yunandan, almandan gelen bölücü içerikli, ülkemize gözlerini dikmiş bir halde savurdukları destek mesajlarından zerre kadar rahatsız olmuyor ve hiçbirisine haddini bildirmiyor.

    bir anlamda bütün türkiye düşmanlarını türkiye hakkında konuşmak için cesaretlendiriyor ve bunu bilinçli bir şekilde bu hainlere haddini bildirmeyerek yapıyor, adeta surda planlı bir gedik açıyor.

    duyduk mu pkk'nın destek mesajına fetö'nün destek mesajına dişe dokunur bir tepki? duyan varsa söylesin yazdıklarımı silip kendisinden özür dileyeyim.

    truva atı içimizde malesef, o atı önce bize yedirdiler sonra ikinci atatürk dedirttiler. şimdi de bizi içten istila ediyorlar. izlanda'daki şerefsiz köpeğin tuvalet fırçası uzatmaya cesaret edebilmesi de bundan kaynaklanıyor. trump'ı günahı kadar sevmeyen rakibi pelosi ülkesi dışında trump hakkında konuşmaz ve başkalarını da konuşturmazken bizim yerli guadio kuklası ülkeyi istilaya açık hale getiriyor.

    yazık, gerçekten yazık. papazoğlu başarılı olamayacak.
  • tamda sol frame'i işgal eden diğer başlıkta "yeni nesil aktroller, furkiyi bile aratır hale getirmiştir" yazacaktım ki, hiç bir aktrollün bu kadar mide bulandırıcı olamayacağını hatırlatan bir başlık gelmiş yine furkiden.

    her haltı başkasına mal edenlerin tebaasından da çok bir şey beklememek lazım gerçi.
  • provakator oc.
  • (bkz: sen de ekrem imamoğlu'na bir iftira at) ama çok abartma.
  • diş fırçası kullanmaktan acizlerin tuvalet fırçası hakkındaki yorumlarıdır.

    (bkz: burda kürtaj yapiyeah)
  • seni yazar yapanın amk
  • sanıyorum (bkz: zaytung) haberi.
    arkadaşın ironi yaptığını düşünüyorum.
    gerçek trollük bu değil zira.
  • futbol, dünyanın bok çukurudur... dünyanın bütün ülkelerinde futbol taraftarlarının en azgın, en saygısız, en çöp kitle olması bir tesadüf değildir... futbol takımları dünyanın her yerinde lâğvedildiğinde daha huzurlu bir gezegen olacağız...

    edit/not: abd'nin dünyanın süper gücü olma nedeni de kimsenin futbolu (soccer'ı) iplememesidir... futbol orada tutunabilseydi orası da brezilya, arjantin, guatemala gibi sürünen ülkeler liginde olacaktı şimdi...

    (bkz: futbolun yasaklanmasi gerekliligi)
  • akparti döneminde gerçekleşmiştir.
hesabın var mı? giriş yap