• herşey çok güzel olacak demişti. olmaya başladı bile şimdiden.
    (bkz: teşekkürler ekrem başkan)
  • ülke olarak bu tür karelere çok ihtiyacımız var. sağ sol diye milleti ayrıştırmayıp ülkenin geleceği için farklı görüşlerde bile olsa birlikte çalışan liderler lazım. bu şuan için hayal olabilir ama gelecek için umutluyum.
  • fotoğrafta bile başkanın kim olduğu duruşundan belli.
  • tarihe geçmiş fotoğraftır. ekrem imamoğlu’nun önerisi sayesinde çekilmiştir.
  • allahim ya, bi imamoglu’nun esine bak, bi de bin alinin esine bak. ya imamoglu ve esi bu ulkeye cok, yemin ederim. bu adam bu akilla baska ulkede yasasa oraya baskan olur. umarim hakki yenmez diyorum.
  • yaklaşık işareti gibin bir şey.

    ~
  • bir tek benim mi aklıma geldi; eğer bekarlarsa çocukları everelim fikri.. yakışırlar. :d
  • ne hoş, ne güzel.
    aklı başında herkesin pozitif baktığı bir kare elbetteki.

    fakat yukarıdaki bazı yorumları görünce ekşici hafifmeşrepliğini hemen gözlere sokuyor bazısı.

    "ayh allaaam. şu imamoğluna bak allaasen! imam bayıldı yemişim gibi kendimi kendimden geçirdi herif. bu yağuşuklu adam memlekete fazla len vallaa!" vs vs. (ulan adam evli ve yanında karısı var. fazla yürüme adama, ablayı da delletme!)

    ne boş ve içi geçik duygusal laflar etmeye bayılıyorsunuz, -kusura bakmayın da.
    dün de gel bakiim maarrem abinize aynı lafları etmiştiniz. (öncesinde şu an kof olduğunu pek çoğunuzun da kabul ettiği kılışdarın oğlu için) yenisini bulunca şu ara maaarreme etmediğiniz hakaret kalmadı. "kaantım dedi la! amanın, orgazm geçiriyorum" diyen gebeşler bugün adama sövüyor. bunu övüp onu gömüyor. yeni koca bulunca eskisini çekiştiren hafif meşrep 'hanım'lardan olduğunuzdan mıdır nedir? ama az vefalı olun. desteklediğiniz adaylara vefalı olun demiyoruz.. 3 gün önce sarf ettiğiniz laflara karşı bari vefalı olun ki omurgasız imajınız pekişmesin. yoksa, bu adam da mazallah yarın kaybettimmi, "ulan allahın lazını, oflu mütayitini bize musallat etmişlerdi. bak yeni umudumuz xyz abcoğlu ne de tatlış bi adam" demeye devam edersiniz.
  • "allahim ya, bi imamoglu’nun esine bak, bi de bin alinin esine bak." diyen moronlar var! moron diyorum çünkü "muhalif" sıfatı altında bir insanı dış görünüşü ile yargılayan bir yaratık için aklıma gelecek en edepli ünvan bu!
    bu kadar kötü olmak için ne gibi bir sebebiniz var bilmiyorum ama semiha yıldırım'ın yakın zamanda verdiği bir röportajda yorumlardan ötürü kırıldığını belirten cümleler var. yapmayın, incitmeyin bir insanı, özellikle de siyasi emelleriniz için...
    röportajı merak edenler için:
    bu ve diğer kırıcı eleştiriler için:
    unutmadan... çok güzel bir fotoğraftır, böyle karelerin artması dileği ile...
hesabın var mı? giriş yap