• çok yakında, internette olduğun her an, ortaokul ve lise
    öğrencilerine yardım ederek para kazanabileceksin. şimdi tek
    yapman gereken, başvuru formunu doldurarak ilk adımı atmak!

    gibi bir tanıtımı olan faideli olacağa benzeyen web sitesi.
  • boğaziçi, ytü ve itü öğrencilerinden başkasının başvurusunu kabul etmeyerek neyi amaçladığını merak ettiğim site. zira mevcut eğitim sisteminde o üniversiteleri kazanmak zeka değil, başka şeyler gerektiriyor.
  • istanbul üniversitesindeysen hukuk ya da ne bileyim tıp okumanı zerre umursamayan site.

    la oğlum ne güzel para kazancaktık ya la!
  • kafası çalışan güzel insanların* biraraya gelmesiyle oluşan sağlam bir ekibin, eğlenceli bir çalışma ortamında hayata geçirdiği online eğitim projesi.

    niyet güzel, şartlar avantajlı. zamandan kazanarak en güzel alışveriş olan bilgi alışverişini online ve makul fiyatlarla verip/almayı hedefleyen büyüklere iş, küçüklere bilgi kaynağı sağlayacak proje.

    ayrıca ilerleyen zamanlarda diğer üniversitelerden de öğretmen kabul edecekleri bilgisini verebilirim sanırım.
  • kabul edilen üniversiteler kısmını genişletmeleri gerekiyor, bir çeşit ayrımcılık gibi gözükmesini önlemek açısından. güzel fikir, güzel proje. nasıl olacak göreceğiz..
  • o bu değil de, logosu çok şugar olan site http://inekle.com/…ntent/styles/images/logo_big.png
  • çalışmaya başlamış ilim irfan yuvası.
  • listede tıp barindiran bi üniversite yok. sanirim farkli bir konsept üzerinden gidecekler
  • valla başarılı bir fikir gibi görünüyor, açıkçası 'ulan benim niye aklıma gelmedi' diyerek kıskandım bu arkadaşları. fiyatlar da oldukça uygun. uygun bir strateji izlerlerse, yönetim konusunda sıkıntı yaşamazlarsa, nufus arttıkça servisi kitlelere ölçekleyebilirlerse gayet isim yapar, yatırım da alır diye düşünüyorum.

    diğer yandan ders ücreti direkt olarak eğitmenlere gidiyorlarsa karlılığı nereden sağlayacaklar bu ek bir merak konusu oldu şu an. tabletlerin de bir maliyeti var elbette. muhtemelen aylık/yıllık üyelik ücreti alacaklar miniklerden.

    üzerinde birazcık daha düşündüm de, sistem mantığı biraz saçma işliyor açıkçası. üniversitelerde 'matematik' ve 'matematik öğretmenliği' diye iki ayrı bölümün olmasının sebebi, bir konuyu 'belli bir yaş aralığındaki çocuklara' da anlatabilme ve öğretebilme yetisini verebilmektir değil mi? yani ben de bir mühendislik öğrencisi olarak bi dünya matematik konusu biliyorum, ama gidip 'öğreteyim' desem bu bambaşka bir şey, bambaşka bir yetenek. dünyanın en iyi mühendisi de olsan, senin bana bir konuyu anlatıp öğretebileceğine kefil olamam.

    e gitmişsin, sıradan üniversite öğrencilerini seçmişsin, bu çocuklar ne biliyorlar'ı zaten geçtik, nasıl 'eğitmen' vasfıyla çocuklara faydalı olacaklar, açıkçası o konuda biraz kafam karışık. 17 yaşındaki lisedeki kız kardeşime anlatmaya cebelleşirken can verdiğim çok fizik, matematik konusu oldu da, o yüzden diyorum. bu işler öyle kolay değil.

    bir ekleme daha: bir orkun tekin girişimi olan mavikep'ten farkı nedir onu da çok merak ettim biraz araştırınca. http://www.mavikep.com/howitworks
hesabın var mı? giriş yap