• roman dirgeun senaryolarini yazdigindan suphelendigim, diger yanden jhonen vasquez tarafindan cizildigine emin oldugum, ve su siralar nickelodeon da yayinlanan cizgi dizi. zim dunyayi ele gecirmeye calisiyor.
  • kayda deger beyne zarar oldukca yaratici, 3d bilgisayar animasyonlariyla, klasik animasyonu birlestirmish degerli bir calisma
  • jhonen vasquez ve rob hummel tarafindan yazilan ,jhonen vasquez tarafindan cizilen ve steve ressel tarafindan direkte edilen 30'ar dakikalik episodelardan olusan harika animasyon serisi. digiturk u olmayanlar ve dolayisiyla nickelodeon izleyemeyenler , morpheus tan birkac episode u download edebilir.
  • jhonen vasquez'in çizdiği, rob hummel ile beraber yazdığı ve prodüktörlüğünü de kısmen üstlendiği çizgi dizi. en (ve ilk olarak) tanınan işi johnny the homicidal maniac'e göre çok daha temiz çizimlerinin ve hafif bir konusunun olduğu doğrudur, ancak, "çocukların bakıp eğleneceği, büyüklerin ise izleyip anlayacağı" türden bir dizidir, bir kısım diğer nickelodeon çizgi dizisi gibi * * *. "random" olarak tanımlanabilecek, spazm halinde, alışkın olmayan insanda "kafasına renkli kauçuktan devasa bir balyozla vuruluyormuş" hissiyatı yaratabilen mizah anlayışına alışmak için biraz çabalamak gerekir. ancak, yukarıda zikredilen çizgi dizilere alışık olan kitle, severek kucaklayacaktır. kaldı ki, baş karakter zim'in sesini angry beavers'da daggett'ın en aklından kırdırmış anlarını seslendiren richard steven horvitz'in vermesi, bahis konusu kitleyi sevindirecektir (seslendirme demişken, gir'ün seslendirmesi ve davranışları da akıl almaz bir olgudur, sırf onun için bile bu dizi izlenebilir). yurdumuzda dvd'sine neyim rastlanmayan bu dizinin dvd rip'leri, çeşitli paylaşım programları aracılığıyla, kimi zaman 6 ay bile alsa (evet, 6. kendimden biliyorum.) indirilebilmekte, arayan mevlasını da belasını da bulabilmektedir. dizi boyunca vasquez'in diğer işlerine sayısız atıfta bulunulur (alayı http://www.imdb.com/title/tt0235923/trivia isimli şeyden dikizlenebilir). ilerleyen tarihlerde avatar the last airbender isimli neşekatarını yazacak olan brian konietzko, vaktiyle bu dizinin storyboard aşamasında çalışmıştır.

    ek: bu dizi, konusu bitmeden yayından kaldırılmıştır, halihazırda "yarım" bir dizidir. ancak, yayından kalktığı tarihte, tamamlanmış 4 adet bölümü kalmıştır ki, bunların hepsi, sonradan yayınlanan dvd'lere dahil edilmiştir. dvd'si satın alınır ya da paylaşım programlarından toplu bölümler indirilirse, bu bölümleri de izlemek mümkündür.
  • doom song gibi bir şaheser varken izlenmemesi düşünülemez...
hesabın var mı? giriş yap