• 26.11.2018 tarihinde odtü'de yaşanan kaza da hayatını kaybetmiştir, ruhu şad olsun.
  • gencecik bir kız, hayatının baharında saçma sapan bir sebep yüzünden yitip gidiyor. allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    haber
  • haberi okuduğumdan beri boğazımda bir hıçkırık düğümlü. kötü bir şaka gibi.

    umarım bu boktan dünyadan çok daha güzel bir yerdedir.
  • allah rahmet eylesin.bir evlat hiç kolay yetismiyor.çok üzücü,ailesine sabırlar diliyorum.artık hiç bir yerde güvende değiliz. sevdiklerimiz kapıdan çıktığı andan itibaren paranoyak oluyoruz!!!
  • irem’i tanımıyorum. ama o kadar etkilendim ve o kadar üzüldüm ki kaybına, anlatamıyorum. her birimizin yüzlerce kez kullandığı o yolda o anda olmak mıydı suçu? böyle basit mi senelerce emek emek büyütülmüş bir hayatı bi insanın elinden almak? o kadar boş gelmeye başladı ki her şey. irem de hepimiz gibi sınavlarına giriyordu büyük ihtimal gecesini gündüzüne katıyordu şu ara. yıllardır mezun olmak için çekti onca çileyi şimdi hepsi değersiz hepsi bomboş. keşke yaşasaydı irem burayı kazanamasaydı da. o kadar çok keşke var ki. derslere kafayı takıyoruz hayatı zindan ediyoruz kendimize. aslında bi tek yaşamak olsun o bize yeter. hala vaktimiz varken sevdiklerinize sımsıkı sarılın. napılır bilmiyorum elimden bi tek unutmamak geliyor, onun adına öfkelenmek geliyor. bilmiyorum ne gelir elden. sana yapılanı ve seni hiç unutmayacağız.
  • mekanın cennet olsun :(
  • kamuoyunda yaratması gereken yankının maalesef onda birini bile yaratmamış olan feci bir ihmalin kurbanı olmuştur.

    -------------------------

    "ihmaller ve eksiklikler zinciri arkadaşımızın ölümüne sebep olmuştur;

    odtü rektörlüğü irem kütük'ün ölümüyle ilgili hesap vermelidir!

    dün öğle saatlerinde a4 girişinden yurtlar bölgesine giden psikoloji bölümü son sınıf öğrencisi irem kütük, a4 kapısından giriş yapan bir kamyonetin kasasının kapağının açılıp başına çarpması sonucu kaldırıldığı atatürk eğitim ve araştırma hastanesinde yaşamını yitirdi. kazanın ardından okulun sağlık merkezinin ambulansının müdahale için olay yerine geldiğini, fakat yetersiz kaldığı öğrenilirken başka bir ambulansın ise kazadan yarım saat sonra olay yerine geldiği öğrenildi. kazaya yol açan kamyonetin ise okulun iç hizmetler müdürlüğüne ait olduğu ortaya çıktı.

    açıkça görülmektedir ki irem kütük bir kaza sonucunda değil, ihmaller ve eksiklikler zincirinin sonucunda hayatını kaybetmiştir. iç hizmetler müdürlüğüne ait olan kamyonetin oldukça eski ve bakımının yetersiz olduğu açıkça ortadadır, okulun sağlık merkezinin ambulansının irem’e müdahalede yetersiz kalması ise ayrı bir skandaldır. bu durum okulda yaşanan acil bir tıbbi durum sırasında bizlerin hayatının tehlike altında olabileceğini ortaya koymuştur. ayrıca, a4 yokuşundaki oldukça dar ve yola yakın olan kaldırımların yetersizliği ve yaya güvenliğini tehlikeye attığı böylelikle açıkça görülmüştür.
    odtü rektörlüğü yaptığı açıklamada olayla ilgili adli ve idari işlemlerin başlatıldığını söylüyor, olayı ise bir kaza olarak lanse ederek sorumluluğu üzerinden atmaya çalışıyor. ama açıktır ki irem’in ölmesine sebebiyet veren ihmal ve eksiklikler zincirinden odtü yönetimi bizzat sorumludur..."

    ankara dgb
  • ihmal sonucunda ölmüş gitmiş gencecik insan.

    odtü eskisi gibi olmayacak.
  • okulun ihmali.sonucu hayatını kaybeden kardesimizdir.
    yemekhanedeki masaları yenilemeye para bulan ama eski püskü kamyonlari yenileyemeyen rektörün hesap vermesi gerekir.
  • sorumsuz veya dikkatsiz bir personel, dar bir kaldırım, saçma bir kamyon kapağının işbirliğiyle kaybettiğimiz canımız.

    tanımazdım, belki kampüste yaşam enerjisine imrenerek izlediğim yüzlerce kardeşimden biriydi sadece.

    olayı duyduğumda ailesine bile haber verilmemişti daha. kendimi onların yerine koyamadım.

    düşünüyorum. anlam veremiyorum. oradan yüzlerce geçmiş biri olarak bu ihtimali aklıma getirememiş olmamı kabullenemiyorum. on beş sene kadar falan önce, benzer hatta çok daha ağır bir kapak omzumu sıyırıp bi kaç metre ötedeki ağaçta patlamıştı.

    odtü artık iyice üstüme üstüme geliyor, mm'e bakamıyorum, a4'ten geçemiyorum ve ben daha fazla duramıyorum.
hesabın var mı? giriş yap