• günlük hayatımızda işlerimizi kolaylaştırmak için pek çok web aracı kullanıyoruz. başlığın işe yarar ios uygulamaları ve işe yarar android uygulamaları versiyonlarından sonra bu versiyonu neden olmasın dedim.

    birkaçı ile başlayayım:

    smart upscaler - tamamen yapay zeka ile düşük kaliteli görsellerin kalitesini arttıran ve 4 kata kadar büyüten ücretsiz bir araç. apı'si ile toplu işleme yapmak da mümkün. denedim başarılı sonuçlar veriyor.

    tinypng - görsellerin kalitesini bozmadan dosya boyutunu epey küçülten bir program. sitelere ya da sosyal medyaya görsel yüklerken sıklıkla kullanıyorum.

    convertio - birbirine dönüştüremediği dosya formatı yok gibi. işleme süreleri de çok başarılı, dönüştürücü bilgisayar programlarının pek çoğunun yerini tutuyor. tabii uygulama bulut tabanlı olduğu için hassas içeriğe sahip şeyler yüklerken yine de dikkat edin.

    can you run ıt - bir bilgisayar oyununun bilgisayarınızda çalışıp çalışmayacağını kontrol edebileceğiniz bir araç. sitesinden oyunu aratıp siz de kontrol edebilirsiniz ama esas güzel tarafı detection.exe adlı küçük bir programcıkla sisteminizi kontrol edip bunu kendisi de söyleyebiliyor. steam'de bir oyun satın almadan önce bu araçla kontrol ediyorum, açamayacağım oyunları satın almanın bir anlamı yok sonuçta.

    have i been pwned - malum sık sık web siteleri hackleniyor ve bilgilerimiz çalınıyor. bu siteye eposta adresinizi giriyorsunuz, sonra kara kara düşünmeye başlıyorsunuz. çünkü ifşa olduğunuz tüm veri hırsızlıkları listeleniyor.
  • hani bazen bir müzik hatırlarsınız da sözü, adı aklınıza gelmez ya.melodisini bilirsiniz de çıkaramazsınız. uygulama bu sorunu çözmek için oluşturulmuş.aklınızda kalan melodiyi mırıldanıyorsunuz hmm hmm diye,
    buluyor zatı şahaneleri de.midomi.com

    bir diğeri de yine hatırlamakta güçlük çekenler için bir uygulama.bu da adını hatırlayamadığınız filmlerle ilgili.filme dair hatırladığınız şeyleri yazıyorsunuz o da size filmi buluyor. whatismymovie.com

    gif yapmayı seviyorsaniz istediğiniz youtube videolarından gif yapabilmenizi sağlayan bir uygulama var.gifs.com

    sonuncu uygulama favorim.ingilizce öğrenmek,geliştirmek ya da zaten bilenler için baya güzel bir uygulama.bu uygulamada nasıl bir kitap okumak istiyorsanız onun özelliklerini yazıyorsunuz size kitap önerisinde bulunuyor.(mutlu son,macera,sonu tahmin edilemez,klasik bla bla)
    whichbook.net
  • online photoshop

    uzun uzun yazmak yerine tıklayın, deneyin, güzel.
hesabın var mı? giriş yap