• ışid'in türk diplomatlarını rehin almasını akıllara getiren olay. 250 kişiyi gözünü kırpmadan tarayan bu adamların elinde diplomatlarımız. hani belki unutulmuştur diye hatırlatayım dedim.

    edit: başlık başa kalmış.
  • kendileri etti kendileri buldu halkasının son örneklerinden birisi. bugün o askerler yarın ışidliler kurşuna dizilecek. o topraklarda kıyamete kadar kan dökülecektir. akıl diye bir sey yok cünkü onlarda.
  • o bu değilde normalleşmeye başladı artık bu görüntüler, film izler gibi izliyoruz anasını satim. bi bok hissetmiyorum amk.
  • "gazze'de ağlayanlar şu görüntüler karşısında suskun." diye genelleme yapanlar için söyleyelim: hayır ben suskun değilim ve allah belalarını versin diyorum. ama siz bunu anlayacak mısınız? hayır!
  • ilgili linkteki cahiliye görüntülerini izledikten sonra bizi lanet olası orta doğu ve arap dünyasından koparmak için bütün hayatını adayan kafir dediğiniz mustafa kemal'e bir kez daha neleri borçlu olduğumu gösteren olaydır.
  • arap askerlerinin ne kadar disiplinden ve savaştan uzak olduğunu gösteren bir video ile sunulmuştur. ulan içlerinden hiç mi onurlusu olmaz. adam senin insanlık onurunla oynuyor, öldüreceği gün gibi meydanda. elinde silahın yoksa geçir bir tanesine sağlam kafayı. öleceksen onurunla öl adam gibi.
  • "ışid, diktatör (!) esad'a karşı suriye muhalefetine akıtılan yardımlarla silahlandırılmıştı. akp'nin insani yardımı vardı ya; hatay'da geceleri elektrik kesintileri yaşanıyor ve konvoylar sınırı kontrolsüz geçiyordu ya... işte onlardır ezidileri vuran silahlar."

    "abd, silah kullanma meşruiyetini geri almış oldu. ışid'e karşı insani müdahale!

    ne kötü senaryo demeyin... yugoslavya'da iş gördü. libya'da iş gördü. ırak ve kürdistan'da mı görmeyecek!"

    "şam yönetiminin ışid'in belirlediği coğrafyaya geri dönmeye ne umudu ne enerjisi kaldı. sahada dengelerin değişmesine büyük katkıda bulunan hizbullah'ın suriye topraklarında ancak geçici olabileceği belliyse, bir müzakere kanalının da orada açılacağı beklenmelidir.

    ışid, abd karşıtlarını masaya zorlayan bir tehdit unsurudur.

    ve bütün bunlar daha teşkilatlı bir bütünün parçasıdır. ışid arap baharı'nın damga vurduğu yıllardan sonra emperyalist politikada yeni bir dönemin kurdelasını kesti."

    http://haber.sol.org.tr/…ler/duvar-yerindedir-96387

    kurtulma umudu bulunmayan vahşice katladileceğini bile bile teslim olmak. bu psikolojiyi anlayamadım. milyonda birlik kurtulma umudu mu?

    kanının son damlasına kadar savaşmak.

    ölürken katillerden bir kaç tane daha diğer tarafa götürmek.

    abd eli ile silahlandırılan çetenin suriye halkının evlatlarına yaptığı katliamdır.
  • işid'in yakaladığı esirler konusunda ne kadar acımasız ve insafsız olduğu ve istisnasız hepsini ya kafa keserek, ya uçurumdan atarak ya da kurşunlayarak öldürdüğü yayınlanan yüzlerce video yüzünden herkes tarafından bilindiği halde suriye askerlerinin teslim olmasına inanamıyorum. teslim olmak çok pis bir şekilde öldürülmek hatta kafanızın kör bıçakla kesilmesi demek. hal böyleyken savaşarak ölmek ya da cesaretiniz yoksa kafanıza kurşun sıkarak intihar etmek varken hala bu köpek sürüsüne neden teslim oluyorsunuz?
  • abd'li bir gazeteci kadar değer bulamayan katliamdır.

    abd petrolünü korumak için bomba atarken kahraman.

    suriye askerleri ise emperyalizmin ortadoğu hamlesinde hala yenilmedikleri için rahatça katledilebilecek piyonlar.

    http://haber.sol.org.tr/…ler/duvar-yerindedir-96387
hesabın var mı? giriş yap