• haber

    video

    düzce ziraat odası başkanıdır. israil'den gelen tohum ve fideleri yerlere saçarak tepki göstererek: "bundan sonra satmayacağız" demiş. peki israil'den tohumların getirten kim süper zekalı arkadaşım? reisin olmasın? yerli tohumu yasaklayan kim?

    bizim insanımız balık hafızalı hakikaten.
  • coca cola dökerek israil'e ikinci darbeyi vurmasını beklediğim ziraat odası başkanıdır.
  • keşke toprak alanda bunu yapsa da, farkında olmadan faydalı bir iş yapsa dediğim kişidir.

    ne filistin'miş arkadaş.. doğu türkistan'daki soykırım, türkiye'nin ekonomik olarak batmış olması falan hiçbir şey kimsenin umurunda değil. varsa yoksa arap köpekliği yapmak..
  • parası ödenmiş tohumu rezil eden bir adet cahil içerir. duygusal olarak bir tepki göstermek istiyorsun tamam ama parasını ödeyip almışsın zaten ister toprağa dik ister uygun bir yere koy. israil'in umurunda olur mu? olmaz. böyle de boykot olmaz.

    sonra da parası ödenmiş kolaları marketlerden alıp sokaklara dökün. bu isyanınız da bırak israil'i marketciyi bile etkilemez.

    israil'den gelen bu malları parasını ödememeye ve gümrükten sokmamaya ne dersiniz? işte bu güzel bir boykot olur.
  • aslında filistin yüzünden tohumu yere atmak yerine yerli tohumun önemi yüzünden yere atsaydı gözümde büyürdü. bunun üzerine toplumsal olarak tepki gösterilmesi gerekmektedir. ama filistin meselesi yüzünden yere atması çok vahim..
  • sen önce yerli tohumu, ata tohumunu geliştir sonra israil tohumlarını çöpe at. *
    ulan göt kadar ülkeden, bizim gibi bereketli toprakları olan ülke tohum ithal ediyor.
  • birkaç ay sonra zamlı olarak satmaya başlar.malum attığı ürünler zarar yazar.
  • parasını verdiyse sorun yok. isterse kıvırıp g.tüne soksun.
  • artık güncel düşüncelerimden birisi de “memlekette mallık seviyesi nerede?” bazen sokak röportajları izliyorum, cesaret kazanıyorum . “vay be! insanlarımız uyanıyor artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak...” falan diyorum sonra böyle bir video görüyorum ve derin düşüncelere dalıyorum. hani canilik seviyesi sokak hayvanlarına yapılan eziyet, kadın/çocuk cinayetleri; sosyal yaralar-problemler intiharlar ya da boşanma oranlarıyla paralellik gösteriyor ya... şu israil’i protesto eden kişi de ülkedeki zeka seviyesiyle ilgili en önemli örneklerden... muntazam bir tür ya da yaratık, cehalete bile öğreteceği figürler var. bu şuursuzlar sayesinde bu topraklarda akp ve siyasal islamcı asalaklar var olacaklarına dair en elle tutulur örneklerden.
  • kamerayı kapadiktan sonra toplar be. dert ettiğiniz şeye bak.
hesabın var mı? giriş yap