• bilinçli bir planın parçası.

    iktidarda kalabilmek için artık türk oylarından vazgeçen malum partinin sırf oy uğruna ülkenin demografik yapısını değiştirme girişimi. kanal istanbul'da araplara artık ne vaatler verildiyse oy kaybettirdiği hatta bir sonraki seçimi kaybettireceği malum olmasına rağmen gözlerini karartmışlar.

    istanbul'da ciddi ciddi işin boku çıkmış durumda. toplu taşımalarda bağıra çağıra konunşmalar, düzensiz davranışlar falan bıktırdı insanları. bir şey desen anlamıyorlar. zaten anlayabilse bağıra çağıra görüntülü konuşma yapmaması gerektiğini bilirler.

    en çok üzüldüğüm de ileride eşine, dostuna, çoluk-çocuk, torun-torbasına malum partiye hiç oy vermediği yalanları atacakların şu an tüm uyarılara, tüm olanlara rağmen zerre önem göstermiyor oluşları.

    ne desek ki? artık kendi vatandaşına şunu reva gören zihniyet gidecek bir gün. ayaklarınız götünüze vura vura koşa koşa gideceksiniz de ülkeyi de götürdünüz yanınızda.
  • işte bunun için kanal istanbul'a evet diyor vatansever akpartililer. muhalefete inat yerli milli ve boğazımızıda kavuşacaz allahın izniyle.
  • reçel tahir ersoğan ile adım adım iran'a doğru.
  • türkiye araplar ile dönüştürülecek , her yer , yer gök onlarla dolacak , çok kutsaldırlar siz bilemezsiniz allah bilir , düşünün diye akıl ihsan eyledi, amin.
  • umarım gerçek değildir, eğitim gereği bir kaç yıldır istanbulda değilim hatta ziyaret bile edemedim. eğer doğruysa mekan değişikliği yapmam lazım
  • bir arap sevmeyen olarak söyleyebileceğim şey şu, görünce deliriyorum. ben güzelim ülkemde bir şey alırken , bir yemek yerken kırk kere düşünerek alıyorum yiyorum.
    adam yanımdan geçip en pahalı şeyi ziyan ederek yiyip bağırarak konuşuyor ellerinde alışveriş poşetleri ile.
    o kadar acı ki işte o adamlar bu ülkeye gelmese durumumuz şuandan tahmini %20 -30 daha kötü olurdu.

    vah kine vah ... atalarımız biz bu ülkeyi kimseye peşkeş çekmeyiz diye neler neler yapmışken bizim düştüğümüz duruma bak.başkalarının keyfi harcaması olmasa devran dönmeyi bırakır resmen.
  • bu tespiti yapan kisi new jersey, south paterson'i turkler basmis diyen amerikani irkcilikla sucladi.

    diye dusunduren basliktir.
  • sadece istanbul bebek değil tüm ülke arap işgali altında.
  • bu bize gösteriyor ki en zenginler de ülke yanarken bundan kacınamayacak
  • ingiliz ile arap ı kıyaslayan gerzekler de gördüğümüz başlık olmuştur. ülkesi önemli değil, insan gibi davranmayı öğrensinler, medeniyetten nasiplerini alsınlar isterse üst komşum olsun isterse her yerde gezsin. sizin anlamadığınız nokta bu. ama sizin kafalar pek çalışmıyor çok da şey yapmamak lazım.
hesabın var mı? giriş yap