• edit 16:
    (bkz: gaydirugubbah) kişisine mama desteği için teşekkür ederiz.

    edit 15: bir başarısızlık hikayesine bunca emek harcadığınız için teşekkürler. zanlı bulunamadı. hala dışarıda. hala serbest. hala birileriyle oturup sohbet edebiliyor. belki birinin kocası, belki birilerinin babası. ama dışarıda. olağan hayatına hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyor. müjgan'a hiçbir şey yapmamış gibi yaşıyor. en kötüsü, yaşıyor.

    edit 14: lamaga ve sutdokturmuskedi'ye mama destekleri için çok teşekkür ederim <3

    https://hizliresim.com/pg18oz

    edit 13: entryler git gide azalıyor. çok ayıp. hani bu adamı ifşa edecektik :) yeni gelişmeler var, ama süprüz olsun. sizi yakında sevindireceğim inşallah. kips.

    edit 12: müjgan'ı ilk etapta almak istememin sebebı evdeki 3 yamyamdı. malum hayat çok pahalı. bir şekilde müjgan'ı da eve almaya karar verdim. daha doğrusu kimseye tam anlamıyla güvenemeyeceğimi fark ettim. --müjo için sadece mama desteği kabul ediyorum.. sponsor olmak isteyenler olursa yeşillendirsin.

    edit 11: müjgan'ı vermekten vazgeçtim arkadaşlar. müjgan benim evimde kalacak. böylesi herkes için daha makul

    edit 10: müjo'nun güncel durumu;

    https://i.hizliresim.com/jqognd.jpg
    https://i.hizliresim.com/2ebvzd.jpg

    edit 9: müjgan'ı sahiplendirdiğim esma hanım çocukluk arkadaşlarımdan birinin kuzeni, birinin arkadaşı çıktı :) tesadüfe gelin. kadın tosya'dan kedi almaya geliyor ve benim arkadaşlarımın hepsi kadını tanıyor. ef sa ne güzel oldu. esma hanımla yaptığımız tüm görüşmelerde samimiyeti ve ilgisi inanılmaz hoşuma gitmişti. kadın taa uzaklardan üşenmiyor müjo'yu almaya geliyor diye düşünmüştüm. bir de üstüne arada tanıdıklar çıkınca oooo tadından yenmez oldu. müjo gayet iyi. eve geldiğinden beri kilo aldı, gözleri ışıl ışıl. kendine geldi cücük. şimdi kendi evine gittiğinde daha da iyi olacak :)

    yalnız bu olayın 2 gün içinde bu kadar gündemden düşmesi canımı sıkıyor. ulaaaaaan yazın buralara. o sapık hala dışarıda!!!!!!!!!

    edit 8: bana neler dediler, nelerrrr dediler. yapma, bulamazsın. pislik dolu her yer. korkmuyor musun? korkmuyorum. kimsenin tenezzül edip 1 aydır yapmadığını sizin desteklerinizle yaptım. konu savcıya intikal etti. unutulmaması için desteklemeye devam edin. hukuki süreçte bana yön veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim ama mesaisinden arttıran, vaktini veren ve beni cesaretlendiren ilopsiye ayrı minnettarım. epey dişli, hırslı. ve inanıyorum o insan artığını bulacak.

    edit 7: müjgana benden daha iyi bakabilecek bir yuva bulundu. sadece bu iyi haberi verebiliyorum şu an.

    edit 6: arkadaşlar olayla ilgili enteresan gelişmeler oluyor. bana aktarılan ve insanlardan aldığım bilgilerdeki tutarsızlıklar git gide artıyor. bu akşam emniyete kendim gideceğim. gelişmelerden de sizi haberdar edeceğim. süreç sonlanana kadar bu başlığı gündemde tutmanızı rica ederim.

    edit 5: kafamı ancak toparlayabiliyorum. benim için zor bir geceydi. müjgan açısından nasıl olduğu ile ilgili bir fikrim yok ama kucağıma kıvrılıp sırtını dayayıp, kafasını kaldırdığında gırladığını duyunca bir rahatlama gelmedi değil.

    ülkedeki rtük! gerçeğinden bir kez daha tiksindim. dün birkaç haber kanalından arandım sabah saatlerinde. birkaç kişi ilgilenmek istediğini söyledi ve sabah toplantılarında bunu değerlendirmeye aldı. ancak toplantı sonrası dönüşlerinde "çocukların ruhsal dengelerinin bozulmaması için yayınlayamayacaklarını" bildirdiler.

    şaka gibi. bunlar oluyor. oldu. bakın müjgan kimliği belirlenebilir bir şahıs tarafından katledilmek üzereyken zor bela, esnaf desteği, doktor desteği ile kurtuldu. bu adam elini kolunu sallaya sallaya her gün geçtiğimiz sokakta dolanmaya devam ediyor. bundan daha büyük ruhsal sıkıntı var mı? çocukların haberlerde görmesine tahammül etmediğiniz şeyin o çocukların başına gelebilme ihtimalinin farkında mısınız?

    herkes her şeyin farkında gerçi. ben boşa konuşuyorum. yıldım. cidden. ben artık bu insanların zulümleri ile baş edemiyorum. bu akşam 3 arkadaşımla birlikte yine 19:30 civarı semt sakinlerini ve esnafını ziyaret edip veri toplamaya çalışacağım. görüntülerin olduğunu ve karakola iletildiğini söyleyen esnafa yalvarıp o görüntüleri isteyip o adi pisliği ifşa edeceğim.

    ama tek başıma yeterli değilim. bana yardım edin. gelin el birliği ile bir şeyler yapalım. 3 gündür oradayım sadece insanlarla konuşup bilgi alabiliyorum. ama bize kanıt, somut veri lazım.

    bakın ben derdimi, meramımı anlatmak, tartışmak derdinde de değilim. sadece isteğim müjgana bunu yapan adamın bulmak. yardımcı olun.

    edit 4: evde ilk gece için evde uyumlu olduğunu söyleyebilirim. ilk etapta aşırı sevgi, aşırı ilgiye ihtiyacı olacak. sahiplenecek arkadaşları bekliyorum.

    edit 3: arkadaşlar konuyu detaylandıracağım demiştim. pentiye, kuruyemişçiye, maratona ve emlakçıya gittim. hepsinden kedinin sahiplenmesi için izin istedim ve müjgan'ı kendilerinden teslim alıp eve getirdim. emin ellerde şu an. yalnız kendisine yuva arıyorum çünkü ruhsal olarak kabullenebilir ve sevgimi verebilir bir durumda değilim. yanına her gittiğimde ağlamaklı oluyorum.

    edindiğim bilgilere göre müjgan inanılmaz dirayetli bir kedi. ayrıntılı yazacağım içi kaldıramayanlar olabilir ama açık açık yazacağım. bilinsin istiyorum.

    hayvanın karnı komple ameliyatlı. operasyonu 3 saat sürmüş. veterinerin numarasını aldık detaylı görüşeceğiz. bağırsakları parçalanmış. makatında dikişi var. iç organları zarar görmüş. zaten hayvan normalde 4 kilo kadardı şu an tüy gibi kalmış. kendisine asla dokundurmak istemiyor. çok sakin yaklaşmanız gerekiyor. ani hareketlerden ürküyor. yüksek sesten korkuyor. pusete asla girmek istemiyor. şu an evdeki kediler sebebi ile ayrı odada kalıyor ve yanında birisi olmadığında ağlıyor, bağırıyor. bu hayvan şu an inanılmaz tedirgin. kendisine bir şey yapacağımı sanıyor ve öyle davrandıkça içim eziliyor.

    maratondaki fidan hanım tedaviyi üstlenmiş ve gözü gibi bakmış çocuğa, allah razı olsun. pentideki kızlar da kapılarını açmışlar. ama yeterli değil. müjgan'a iyi bakabilecek birine ihtiyacım var ve sizden destek bekliyorum.

    kişinin bulunmasına gelince, ibb bugün esnafı ziyaret etmiş ve görüntüleri almış. tweetler ve sözlük etkili oldu. hepinize çok teşekkür ederim. ama bulunana kadar bu başlık gündemde olmalı. bu yüzden lütfen takipte kalın.

    esnaf bulunsun ve bize getirilsin diyor. bunu cidden çok istiyorlar çünkü müjgan, müjganın kardeşi ve müjganın çocukları o semtin çocukları. müjgan'ı annesi pentide doğurmuş. teslim alırken kızların ağlamasına şahit olsaydınız, oradaki çaresizliği görseydiniz ne demek istediğimi anlardınız.

    lütfen, yardımcı olun bana.

    edit 2: 1 saat içerisinde pentide olacağım. kuruyemişçi ve esnaftan kamera görüntülerine ulaşmaya çalışacağım. bana destek olabilecek yakın civarda birileri varsa destek rica ederim.

    ne kadar ses çıkarırsak o kadar sonuç alabiliriz.

    tecavüze sus. rüşvete sus. zulme sus. her şeyin üstü örtülüyor. müjgan için bu konunun kapatılmasına izin vermeyeceğim.

    yardım istiyorum.

    edit 1:konu detayı;

    müjgan bir kedi. gaziosmanpaşa bağlarbaşı caddesinde 3 dükkanda esnaf tarafından bakılıyor ve gece de dükkanın önünde konaklıyor.
    bu hayvana penti mağazasındaki kızlarımız sahip çıkıyor.
    3 hafta önce perşembe günü müjgan bebeklerinin olduğu emlak dükkanında bebelerini emziriyor. daha sonra penti mağazasına gidip uyuyor. saat 9 civarı mağazayı kapatan kızlar hareket sensörü olduğu için müjgan’ı içeride tutamıyorlar dolayısıyla kapının önüne çıkarıyorlar. müjganın kuruyemişçide konaklama saati geliyor ve gece 12ye kadar kuruyemişçide kalıyor. dükkanı kapatan kuruyemişçi gittikten takribi 1 saat sonra vahim olay gerçekleşiyor.

    kuruyemişçinin karşısındaki kuyumcuda görülen kamera kayıtlarında 35-40 yaşlarında bir sapığın dükkanın önünden kediyi kucağında alarak ara sokağa götürdüğü görülüyor. tecavüzün gerçekleştiği sokaktaki kameralara bakılması ve kişinin bulunması için emlakçı islam bey karakola gidip şikayette bulunuyor. görüntüler iletiliyor. sabah müjgan kan revan içinde, makatı parçalanmış, kuyruğu zarar görmüş, tüyleri yolunmuş, yarı baygın bir biçimde bulunuyor. veteriner tarafından tecavüz edildiği onaylanıyor ve şikayet karakola tekrar tekrar iletiliyor.

    sonuçlar ile ilgili kimse bilgilendirilmiyor!!!

    müjgan kritik durumu atlattı. hala yürümekte zorlanıyor ve dokunmak istenildiğinde ürküyor. ancak bu ona yapılan vahşeti yok saymamızı gerektirmiyor.

    bu kişinin bulunması gerekiyor.

    ---------------------------------------------

    merhaba

    durumu detaylandıracağım iş yoğunluğu sebebi ile yorumumu geceye saklıyorum ama öncelikli olarak konunun dağılması için desteğinizi rica edeceğim. bu insan artığının bulunması için bana destek olun. sessiz kalmayın.

    http://www.anadolukedisi.com/…da-kediye-tecavuz/123
  • o çocuğun sesi olun lütfen.

    (bkz: up)
  • yazıklar olsun. midem bulanıyor artık her şeyden.
    hazır bu sıralar, yasalar falan değişime ugruyorken bu olaya tepkisiz kalmayalım lütfen.
  • beşiktaş'ın bayern münihle eşleşmesi gündeminin yanına alınması gereken mevzu.
    yakalanıp ceza almadığı sürece yaptığı şeye devam edeceğinden eminim. belki de bu sadece farkedilendi?
  • olm bak yakalım bunları yapanları bulup. gerçekten vahşet uygulayalım. kanun yetmez bunlara. elim ayam titredi sinirden.

    tanım: bir adet kanı bozuk soysuz, dünyanın en masum yaratıklarından birine tecavüz ediyor ve hiç bir şey olmamış gibi yaşamına devam ediyor.
  • allah belanı versin nasıl bir insansın sen !
  • sapıklığın, sapkınlığın tepe noktasıdır bu olay. ilk değil ve maalesef son da olmayacak. bilmediğimiz daha ne kadar can var böyle acı çeken kim bilir.. olayın unutulmaması, üstünün kapatılmaması ve yapanın bulunup cezalandırılması için desteklememiz lazım.
  • gün geçmiyor ki ülkede yüzümüzü kızartan öfkelendiren baska bir olay daha yaşanmasın. umarim yapanın yanına kar kalmaz diyeceğim ama yasalar caydırıcı değil şimdi bu sapik ruhlu orospu cocugu yakalansa 250 tl ödeyip elini kolunu sallaya sallaya aramizda gezecek. evde üç kedim var gözümün önünden biri kaybolsa endişe ediyorum acaba balkonda mi kaldı mutfağa mi kilitledik ayagina cop batsa benim canım yanıyor tarifsiz sinir harbi yasiyorum. allah belasını versin bu pisliğin kaburgaları kırılsın ciğerlerini delsin acı çeke çeke can versin.
  • insan adıyla anılan canlının yeryüzündeki en vahşi, en vicdansız olduğunu bir kez daha gözler önüne seren vahşet. şimdi gel anlat insanoğluna güvensizliği, o kedinin yaşadığı acıyı, korkuyu.

    hep sıkıyorum kendimi bu mevzularda, hep tutuyorum kendimi de be orospu çocuğu gidip o ellerinle çocuğunun başını okşuyorsundur belki de... vicdansız pezevenk, kanı bozuk, soyu tükenesi kahpe soyu.
  • tek bir dilegim var, umarim elime dusersin yaratik...
hesabın var mı? giriş yap