• son edit : https://x.com/…dya_/status/1754123408042832260?s=46 kezbanımız paketlenmiş.

    şikayet editi : kezban şikayet edilmiş

    edit : olay istanbul'da geçiyormuş. bu arada bana niye küfür ediyorsunuz amk ? deli misiniz ?

    link rezil hareketleri ile aşağılanması gereken kadındır. ilk başta kurgu dedim ama devamında ne kadar kezban olduğunu anladım. ülke açık hava tımarhanesine dönmüş. yaşamaya çalışanlara kolaylıklar diliyorum.

    edit : “ videoyu sil parayı ödeyeceğim. “ bunu diyen birini savunanları gördükçe gözlerim kanayacak gibi oluyor.

    mesaj yolu ile benim o taksici olduğumu iddia eden, yetersiz beslenme yüzünden beyni gelişemiş ve hakaret eden ara geçiş formları var. eğer ben olsaydım fake taksi moduna geçerdim.

    imkanı olan çıksın ülkeden, dışardan çok sıkıntılı görünüyor benden söylemesi…
  • taksici tarafından evinin kapısına kadar takip edilmiş kadın. adam taksi parasını alayım derken neredeyse yatıya kalacakmış.
  • demek ki kadın, erkek fark etmiyormuş. davar davarmış.
  • işin içinde taksici olduğunda tüm duyarlılığımı kaybediyorum.
    uber gibi süper bir uygulamayı her türlü çirkeflikle kaldırtan bir grup bu.

    acil bir yere gideceksin (uber türkiye'de sarı taksiyi çağırabilmiştik) gideceğin yer hastane durum acil; orospu çocuğu taksici iki üst sokağa kadar gelip, dolaşıp dolaşıp iptal etmişti çağrıyı. ulan işine gelen müşteriyi bulunca kendini satacak kadar iğrençleşen insanlar var bu grubun içinde. bi taksici cinayete kurban gitti diye (acaip sinirlenip öfkelensem de bu duruma) taksici duyarı kasacak değilim.

    ayrıca onu uberi ülkede kaldırtmadan önce düşünecektin ağa; ödemeyi alıyorsun yolcuyu taşıyorsun yol belli, güzergah belli. müşteriye negatif puan veriyorsun; pislik müşteri sistemden düşüyor (ya da daha pahalıya taşınıyor) ama fazlaydı ülkeye.
  • taksi şoförünün sabrına hayran kaldım iyi sabretmiş
  • feminazi bazı yazarlar kadının tarafında. yemedim falan diyor. parayı vermediğinin görüntüsünü istiyor. ulan videodaki kadın bile parayı verdiğini iddia etmiyor sen burada kadını savunuyorsun.

    10/10 rezalettir. kadının kendi çevresinde kesinlikle linç edilmesi gerekir. gecenin 11 inde ekmek parası için çalışan adamı sen nasıl kullanırsın ya?
  • oh ne güzel yolcuyu kadın ya da erkek olsun evine kadar gotur, yolcu sunduğun hizmetin bedelini ödemesin. parani isteyince yine sen suclu ol.

    hemen tacize falan cekilmis konu, o ses ve konusma uslubuna sahip taksicinin tacizci olmayacagi asikar. tacizci olsa bir de uzerine video ceker mi? biraz akil mantik. kadin bildiginiz çirkef, çomarın teki. taksi soforunu iyi huylu bulmuş o yüzden böyle davranabiliyor.
  • iğrenç ses tonuyla sabah sabah sinirlerimi geren kezbandır.

    defalarca kez, videoyu sil paranı vereceğim diyerek taksi metre ücretini ödemediği belli oluyor.
  • hakaret ve şiddet için şikayetçi olunması gerekir.

    darp raporu bile alınacak durum. zaten kamerada her şey belli.
  • siz şaka falan mısınız? çirkef emek hırsızı kadın bile parayı ödemediğini kabullenirken videoda “yok kadın gerçekten ödeyip ödemediği na malum yok taciz söz konusu olabilir” cart curt. kafayı yemişsiniz.

    adam tacizde bulunsa bir dakika daha yaklaşmaya çalışmaz kadına tam tersi bir şekilde yalvaran o olurdu abla şeytana uyduk gibi salvolarla kaçmaya çalışırdı. adam efendi gibi hakkını arıyor kadının ona küfürler etmesine ve vurmasına rağmen efendiliğini bozmuyor. şu ekşideki feminazilerden ve destekçisi meriçlerden gına geldi.
hesabın var mı? giriş yap