• bu yüzle verecek.
  • ilk turda oyum iyi parti'ye. şayet akşener ikinci tura kalamazsa, ikinci turda kime oy vereceğimi ve hangi yüzle vereceğimi açıklayabilirim sanırım.
    aktroll kardeşimiz sormuş, '...milliyetçi ülkücü olan bir insan selahattin demirtaş'ı ziyaret eden, kürt sorunu var diyen bir adaya nasıl oy verir allah'ım!'
    hatırladığım kadarıyla ince şu ana kadar, şehide kelle demedi. 'sayın öcalan' şeklinde bir hitabı da olmadı. 'her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alıyorum' da demedi. 'terör örgütüyle görüşen şerefsizdir' dedikten sonra terör örgütüyle de görüşmedi. teröristlerin habur'da karşılanması rezaletinin ardından, 'dün habur sınır kapısında yaşanan manzara karşısında umutlanmamak mümkün mü? bu bir umuttur. türkiye'de bir şeyler oluyor. iyi, güzel şeyler oluyor. umut verici gelişmeler oluyor.' diye açıklama da yapmadı. diyarbakır'daki nevruz törenlerinde, alandaki 1 milyon kişinin önünde ve 15 tv kanalının canlı yayınında teröristbaşı apo'nun mektubunu da okutturtmadı. peşmergeleri davul zurnalı konvoylar eşliğinde ayn el arab'a (kobani) da uğurlamadı. bakanlarını dolmabahçe sarayı'na gönderip hdplilerle de görüştürtmedi. ekibindekilere, 'birkaç mehmet öldü diye haber olmamalı.' diye açıklama da yaptırtmadı. yandaş gazetecilerine 'tsk gerçekten peygamber ocağı olsaydı arife günü kan döker miydi?', 'şehitlik kavramı islam'da vardır. türk-kürt savaşı dediğiniz hadisede ise şehitlik yoktur.' şeklinde tweet de attırtmadı...
    özetle, ben eski bir mhp yeni bir iyi parti seçmeni olarak, ikinci tura sayın akşener ya da sayın ince'den hangisi kalırsa ona başım dik olarak oy vereceğim. umarım aktroll arkadaşın merakını giderebilmişimdir.
  • hem muharrem ince beyefendi hem de meral annemiz ile ülkeyi yöneteceğiz, sen de işsiz kalacaksın sayın troll işsiz.
  • gayet normal bir şekilde tabii... futbol takımı değil devlet. kim beni ve devleti refaha götürecekse ona oy veririm. ben sorgular ve özgür irademle oy kullanabilme kabiliyetindeyim. ya sen?
  • yüzsüz adamların bilemeyeceği bir yüzdür. birinci turda oyum akşener'e, ikinci tura ince kalırsa güle oynaya oyumu atmaya gideceğim zerre şüphe duymadan.
  • yüzünün astarını siktiğiminin sualine bak hele. malum partiye oy verenlerin bu soruyu sormaralarına hak vermiyorum. muhalefete soru sormaya bırakın öncr kendi cenahınıza soru sorun ondan sonra bizden cevabını alırsınız bu sorunun.
hesabın var mı? giriş yap