• iki dönem akp'ye oy vererek çözülebilir dediğimiz koku. sonra yine chp'ye oyunu verir yoluna devam edersin. bazen pragmatik olmak gerek.
  • (#111971799) nedenini izmir halkında bulanlara "pes" demekten başka bir şey dememeyi tercih ediyorum.

    arkadaşım, bu kokunun en büyük sebepleri;

    -deniz
    -sıcaktan dolayı çürüyen organik yapılar
    -yağmur yağmamasına bağlı olarak şehir alt yapısında durağan kalan su ve çamur
    -arıtma tesisleri

    ayrıca belediyenin amacı hizmet ve çözümdür.

    buna örnek olarak;
    çoğu kişinin eğitim ve görgüsüne hayran olduğu yabancı memleketlerde atıklar akarsu ve denizlere karışmasın diye kanalizasyon vb. çıkışlara ek olarak file geriyorlar.

    sen hala kalkmış "vatandaş şöyle, böyle" diyorsun. tesis edilen yerlere riayet edilmesine rağmen kurban bayramında olanları unutma!
  • tarih vermeye ne gerek var her gün aynı şeyi yaşıyoruz ..
  • yakında kaybolur. istanbul a dönüyorum canlarım şimdi onlar düşünsün.
  • 2.5 yıl önce taşındım. belediye ve çalışmaları gerçekten kötü. son seçimlerden sonra iyice boka sardı. ama ödenektir ama başka bir şey eksikliği bilemiyorum. bilememde zaten çıkıp açıklasınlar neden bok gibi yönettiklerini.
  • bir tarafta “size müstahak” diyen şovenistler, diğer tarafta “ne kokusu” diye reddeden ya da “akp’den evladır” diyen şovenistler, kokunun sebebi bizzat bunlardır. hepiniz leş gibi kokutuyorsunuz izmir’i.
  • doğma büyüme izmirdeyim üniversite yıllarımda izmire geldiğimi bok kokusundan anlardım şimdi işimi gücümü elime aldım her sabah izmirin mis gibi bok kokusuyla uyanıyorum birde bir lütufmuş gibi çankayada olan iş yerime siniyor koku öğleden sonraya kadar izmirin mis gibi bok kokusuyla günümü geçiriyorum saygılar tunç soyer, aziz kocaoğlu ve daha öncekiler...(piriştina hariç)
  • olmayan sorundur. yıllardır her yaz 3 ay izmire giderim, sıcak havalarda daha çok koku gelmesi gerekirken ben hiç almadım. 41 derece gördüm yine koku falan almadım. burnu boktan kurtulmayan yazarın açtığı başlıktır kısaca*
  • 2020 yılının milenyum çağının bilmem neyinde izmir gibi bir şehir ve bu koku. enteresan bir şekilde izmir'in çeşitli yerlerinde var bu koku. arkadaş burası dünyanın bile sayılı şehirlerinden ayıp ya. yani çözülemeyecek ne var gerçekten merak ediyorum. millet atom parçalıyor uzaya çıkıyor, orada kaynak arıyor, biz hala lağım kokusunu halledemedik. kaynak gerekiyorsa başlasın bir kampanya herkes verir üç beş neyse yani. bu kadar mı zor.
  • bir türlü halledilmeyen sorundur. milyonluk şehri şu kokuya alıştırdınız ya bravo.
hesabın var mı? giriş yap