• (bkz: acemi troll)
  • çünkü izmirliler yapılacak köprüye yollara değil, hayatlarının kısıtlanmamasına oy veriyor. bunu anladığınız zaman belki chp dışında başka bir parti izmirde kazanabilir.

    izmirliler, gecenin 3ünde kadınların rahat rahat sokakta yürüyebilmesine oy veriyor.
    çocuklarının mutlu bir şekilde büyümesine oy veriyor.
    istediğini rahat rahat yaptığı ve kimsenin de kimseye karışmadığını bildiği için oy veriyor.
    namaz kılanın da, içkisini içenin de huzur içinde yaşamasına oy veriyor.

    siz ise, parasından dolayı geçemediğiniz köprüyü yaptı diye,
    uçak görmediğiniz halde 3.havalimanı yapılıyor diye,
    yandaşları zengin olurken, 3 kuruşa şükretmenizi sağlıyor diye oy veriyorsunuz.
  • tıpış tıpış değil de bundan önce yaptıkları gibi seve seve güle oynaya verebilirler. sana ne! bana ne! herkesin oyu kendine.
  • burası mustafa kemal'in şehri....her zaman chp kazanır...
  • benim gördüğüm kadarıyla izmirliler otuz dakikada üç tl'ye havalimanından evlerine ulaşabildikleri için oy veriyorlar.

    göztepe'de, konak'ta, karşıyaka'da, bostanlı'da ve bir sürü deniz kenarı olan ilçede denizle içiçe yaşayabildikleri, çimlere yayılıp köpeklerini gezdirdikleri, bisiklet sürdükleri için oy veriyorlar. (rakibin vaadi ise yat limanı yapıp halka sahili kapatmak)

    konserler, müzikaller, caz festivalleri, tiyatro ile boş günlerini keyifle doldurabildikleri için oy veriyorlar.

    yasa ve para gücü ile engelleyip sonra "bak yapamadılar" diyenlere inat kendi öz kaynakları ile şehrin güzelleştiğini gördükleri için oy veriyorlar.

    engelli bireylere göstermelik atraksiyonda bulunmak yerine bütünsellik sağlayan bir şehir sundukları (veya bunun için çaba sarfettikleri için) oy veriyorlar.

    türkiye'de özgün şehir dokusu olan tek kenti tektipçiliğe teslim etmemek için oy veriyorlar.

    oy verip şikayet edenler çok daha iyi bir şehir hayal ettikleri için şikayet ediyorlar. hayal etme gücü olmayanlar ise efendilerinin ağızlarına verdiği bir-iki uyduruk argümanı dönüp dönüp bu mecralarda çiğniyorlar. izmirliler eminim ki bu seçimde de herhangi bir partisel teslimiyet hissetmeden, niteliksiz kalabalığın döküntülüğüne teslim olmamak için bilinçli bir biçimde oylarını kullanacaklar.
  • ben seve seve oyumu tunc soyer'e verecegim. tunc soyer baskan olması düşüncesi beni heyecanlandırıyor.
  • beyin herkeste var lakin zeka herkeste bulunamıyor. bir başlık açıp bir şeyler yazmaya çalışmış. sen olmamışsın kardeş.

    izmir'i ülkenin geri kalanından ayrı görmek de senin gibilerin senelerdir yaptığı, yapmaya çalıştığı şey. unutma güzel kardeşim senin gibiler bugün "siz, biz" dilini kullansanız da bir gün umarım hep beraber "biz biriz" diyebilirsiniz. şans eseri doğduğumuz şu sınırlar içerisinde hayatı birlikte güzelleştirip, yaşar ve ölürüz.
  • ülkeyi bok götürürken çomarlar "gavura vurur gibi" akpye mührü basarken iyi, izmirliler hür iradesiyle chp'ye oy verince auuuv.

    ne auuv piç?

    tanım: izmirlilerin seçimidir kimseyi ilgilendirmez. çok rahatsız ediyor ise aldırırsın nüfusunu izmire, gider basarsın istediğin partiye, otuzbirini orda çekersin. hadi boş yapma.
  • (bkz: bunu konyalilara sorsana delikanli)

    (bkz: #77544461) bak ben bu satirlari yazdigimda bu baslik doluydu, ne oldu da konyali kardeslerimiz entrylerini bile silip kactilar?

    sana reisin uslubuyla yazayim cevabini da,

    tipis tipis oy vermeye gelince, siz o isleri iyi bilirsiniz.

    not:siyaset tiyatrosuna inanmayan yazar
  • ne yazık ki doğru olan tanımdır. verildiği örnekte olduğu gibi izmir halkı aynı işgal günlerini yaşamaktansa iş yapmayacağını bildiği halde chp’li bir belediye başkanına oy verecektir.
hesabın var mı? giriş yap