• 2007 yapimi bir korku-komedi filmi. yalniz filmde rachel skarsten adli bir hatun var, eve karakterini canlandiran; onu sevdim yalan yok. *

    http://www.imdb.com/title/tt0816539/
  • üstat robert englund'in da rol aldigini eklemek lazim. freddy kruger filmlerinden sonra bir cok düsük/orta bütceli korku filminde ufak roller alan cocuklugumuzun menemen suratli korkulu rüyasi bu filmde oldukca önemli bir rolde oynuyor.

    filme gelecek olursak oldukca eglenceli bir korku filmi. cgi olaylarina girmeden az efekt bol makyaj, bol maket kullanilmasi filmi daha bir samimi yapmis. 80'lerdeki türdeslerini andiriyor diyebiliriz. filmin cok standart bir hikayesi olsa da kliseler cok ucuza kacilmadan tekrarlaniyor. karakterin sinir problemi, alet edavat alisverisi yaptigi dükkandaki bomba kasiyer amca gercekten filme ayri tat katmakta. korku severlere bira ve cerez esliginde önerilir.
  • feci halde evil dead'i hatırlatan sıradan bir muslukçu gencin canavar avcısına dönüşünü anlatan, son zamanlarda izlediğim en iyi b filmlerden.
  • efsanevi bir b film olabilecek iken teğet geçmiş.. kritik sahnelerde kritik diyaloglar yok. halbuki bir b filmi efsane kılan o unutulmaz diyaloglardır. izlenilir mi. tabi neden olmasın.
  • (bkz: the shrine)
hesabın var mı? giriş yap