• doğrusu jaguarla çankaya köşküne yemeğe giden öğrenci olan başlık. geçen gün düzenlenen cumhurbaşkanı ve öğrenci buluşmasında gerçekleşen olay.

    birileri bizimle çok pis taşşşşak geçiyor, başka türlü olamaz denilen olay. dışarıda öğrenciler harçları, yemek ücretlerini vs. gibi çok temel hakları konusunda seslerini duyurmaya çalışıp sonuç alamazken, bu arkadaş bilkent öğrenci temsilcisi olarak yemeğe katılmış. hangi konuda şikayetleri oldu acaba?

    http://haber.gazetevatan.com/…lcisi/351199/1/gundem
  • "lüks araçların yüksek vergilerinden yakınan öğrenciler cumhurbaşkanı abdullah gül ile görüştü. bu sırada dışarıda eylem yapan öğrencilerle ilgili konuşan cumhurbaşkanı; 'kim bu fakirler yahu!' dedi"

    editorial: gelen yoğun mesaj sonucu, bakanlar kurulu kararıyla son cümle değişmiştir.
  • öğrencinin bile yandaş olanının parayı bulduğunu gösteren şahıs. varın gerisini siz düşünün.

    edit: imla
  • ülkemizin ulaştığı refah düzeyinin göstergesidir!
  • yarın yandaş medyada hak ettiği yeri bulacaktır kendisi.

    köşke çıkan öğrencilerden birinin "cumhurbaşkanım makam arabalarını kapıştıralım mı?" diye sorması masada gülüşmelere yol açtı. aynı öğrenci abdullah gül'e faberge yumurtası hediye ederken "biz dışarıdakiler gibi kaba saba değiliz, yumurtayı elden veririz" şeklinde konuştu.
  • şaka gibi öğrencidir.

    söylemek istediğim bir milyar tane şey olmasına rağmen yazmayacağım. ama dışarıda millet parasız eğitim için ağlarken, jaguarla gelmek..

    edit1: tabii ki herkes jaguar arabası olsun, atta aston martin'i olsun ister. herkes amerika'larda, miami'lerde tatil yapmak ister. fakat orada dışarıda, öğrencilerin bulunma sebebini göz önüne alıp, bir taksiye atlayıp gelseydi, kimse ona bu şekilde bakmazdı.
  • 180 lira başbakanlık bursu alıp, 100 lirası ile bir ay geçinen, 80 lirasını ailesine gönderen adamlarla aynı sınıfta okumuş biri olarak kanımı donduran olaydır. kelimeler açıklamaya yetmiyor bu saygısızlığı, adamın köşke gidene kadar yaktığı benzinle bir ay geçinen öğrenciler varken. bu adam hangi kafa ile öğrenci temsilcisi seçilmiş üniversitede.
hesabın var mı? giriş yap