• 1960 doğumlu fbi direktörü. 2016 abd başkanlık seçimleri konusunda yaptığı açıklama ile hillary clinton'ı oy kaybına uğrattığı ve devletin tarafsızlığını gölgelediği eleştirilerine maruz kalmaktadır şu günlerde.

    wikipedia - https://en.wikipedia.org/wiki/james_comey
  • bi' derin amerika muhabbeti gidiyor ya, hangi derin amerika diye üzerine düşünmek elzem.
    gölge cia operasyonları, küresel sermayenin abd toprağı dışındaki hedefleri için bi' kanat mücadele verirken, diğer kanat için abd'nin güvenliği, abd'nin yarını tek konudur. bu farklı kanatlar arasında etkileşim sıfıra yakındır, herkes kendi hedefi doğrultusunda iş yapar.
    o yüzdendir ki, cia fethullah gülen'i sürekli kollama kafasındayken, fbi gülen'i abd için bi' tehdit olarak görür.

    neticede ne oldu; comey de siyasi dinamikleri ve başka dinamiklerin hesaplarını düşünmeden yapması gerekeni yaptı, clinton'ın üzerine gitti çünkü konu abd'nin iç dengeleri olduğunda bu adamlar küresel sermaye filan dinlemezler. kuvvetler ayrılığı gibi bi' dengenin pratikteki mükemmel işleyişidir bu, ötesi değildir.
  • clinton ekbinden bir elemana açtığı soruşturmayla 2016 başkanlık seçimlerinde rüzgarın cumhuriyetçilerin lehine dönmesine sebep olan eski fbi başkanı. türkiyemizdeki tabirle kasaptaki ete soğan doğramıştır. sonrasında da trumpla papaz olmuştur bu abimiz. cumhuriyetçi partiye yakın olduğu bilinmesine rağmen partizan olmadığını ispatlamıştır.
  • hillary clinton'ı yaptığı açıklamalarla oy kaybına uğrattığı daha tartışma konusuyken, obama'nın kabinesi içinden trump döneminde görevine devam edecek olan tek kişi olması 2+2 denklem sonucunu ortaya çıkarmıştır.
    gerçi, belki o da kandırılmıştır, bilemeyiz.
  • şu an demokrat eric swalwell tarafından iyice köşeye sıkıştırılan fbi direktörü, duruşmada ki konu rusya'nın seçimlerle olan ilişkisi, ilginç bir şekilde trump'ın bağlantıları tek tek açıklanıyor.
  • hic bir sekilde sans verilmeyen bir baskan adayini son 10 gun kala yaptigi icraatlarla baskan sectirip, ardindan yeni icraatlariyla sectirdigi baskani indiren fbi baskani olarak tarihe gececek gibi gorunuyor.
  • trump tarafından kovulmuş. kendisinin kampanyasını soruşturan fbi'ın direktörünü kovmuş. amerika iyice türkiye'ye dönmeye başladı.

    sonuç itibariyle o clinton'ı, trump, onu harcadı.
  • donald trump tarafindan kovulduguna dair haberler dusmektedir.

    link
  • kovulmuştur.
    (bkz: insan gerçekten hayret ediyor)
  • sarı pipi tarafından kapının önüne koyulmuş. kapıdan elinde malum karton kutuyla çıkarken "böyle mi olacaktı" diye türkü çığırdığından bahsediyorlar.
hesabın var mı? giriş yap