• 2018 yılında gösterime girecek ve 2001 yılı çıkışlı jay and silent bob strike back'in devamı niteliğinde olacak, şimdiden heyecandan titreyerek beklediğim yeni kevin smith filmi.
  • konusu da ilk filmdeki “bluntman and chronic” filminin devam filmini engellemeleri olacakmış. kevin smith her gün yeni bir oyuncunun daha kadroya eklrndiğini duyuruyor, herhalde 2019 sonunda bitecek film. buyrunuz bu da imdb şeysi.
  • ahh ahh eski sözlük olaydı, yıkılırdı buralar. filmin fragmanı çıktı.

    1) jason mewes'ı tekrar, sağlıklı görebilmek mükemmel. yıllarca uyuşturucu ve alkol bağımlılığı sebebiyle rehabilitasyon merkezinde yattı, aa toplantılarına katıldı. arkadaşı, kevin smith, bu süreçte her zaman yanındaydı.

    2) kevin smith ve ben affleck'in arası, jennifer garner yüzünden yıllardır bozuktu. karı-koca boşanınca, aradaki engel kalkmış anlaşılan. ben affleck ve götteşi matt damon'sız bir jay and silent bob filmi düşünemiyorum.

    3) kevin smith'in kızı harley quinn smith, yan karakter olarak* filme eklenmiş.

    4) james van der beek, yine james van der beek rolünde klaskdjaf.

    5) kevin smith, dogma ve clerks ekibinden oyuncuları toplamış: brian o'halloran ve jason lee'yi filmde göreceğiz. zaten, fragmanı izlerseniz her yerden biri fırlıyor.

    çok heyecanlıyım yav. jay'in abazan muhabbetlerini, silent bob'ın anlık delirmelerini izlemeyi özlemişim.
  • çok güzel haber f.ck, f.ck, f.ck, sh.t, sh.t, f.ck*
  • yılın en iyi filmi olacaktır.
  • neyse ki şu dünyada kevin smith var.
    kadro yine yıkılıyor.
    elemanların 18 yıl yaşlanmış hallerini görmek baya iç burkucu oldu benim için.
    özellikle jason mewes'in o bebeksiliği gitmiş yerini botox yığını bir adam almış.
    kevin smith de zayıflayınca silent bob'u kaybetmiş robert downey jr'a benzemiş.
    keşke kadroda will ferrel da olsaydı.
    bu arada bu tarz komedi filminde bu kadar ünlüyü bir araya getirecek tek adam kevin smith hollywood'da.

    ekim ayını iple çekiyorum.
    motherfuck motherfuck noice noice noice.

    edit: val kilmer büyük sürpriz. baya merak ettim ne halde çıkacak acaba karşımıza.
    joey lauren adams'ı görecek olmak çok iyi. önceki filmde yoktu ama chasing amy unutulmaz.
    tommy chong (that '70s show'daki leo dayı) da var.
    bu arada dante'nin olduğu yerde randal nasıl olmaz lütfen ama ya.
    ayrıca ilk filmde jay'in quickstop önünde duvara yasladığı çocuk da bu filmde var.
    tracy morgan (give me the map scott) da olsaydı keşke ama randal büyük ukde bende.
  • türkiye'de gösterime girip giremeyeceğini halen bilmediğimiz, amerika'daki kritiklerden son derece olumlu yorumlar almış, filmde ufacık ta olsa rol alan ilkinde 24 olan ünlü sayısının bu sefer 42'ye çıktığı, çekimlerinin mardi grass sırasında new orleans'ta yapılan kevin smith filmi. malum yerlere düşmesini beklemek zorunda kalacağız diye endişeleniyorum.
  • kevin smith'i ve filmlerinde oynayan kadroyu her ne kadar sevsem, jay and silent bob'lu filmleri kac defa izlemis olsam da, cok boktan filmdi. kevin esi, dostu toplayip, eskilere gonderme yaparak film cekmis, basrollerden birine de kizini koymus, oyle eglenmisler hep beraber. ama ortaya cikan is ne yazik ki pek parlak degil. bu seriyi seviyorsaniz izlersiniz, yoksa hic denemeyin bile.
  • filme isimlerini veren karakterlerin bulunduğu çoğu filmi izledim, bir çoğu da bence yapılmış en iyi low-cost filmlerden. bu film tabii ki çok iyi değil ama bu filmi izleyenlerin çoğu zaten bu filmin bir hatır filmi, eskileri yad etme filmi olduğunu düşünecektir.

    kevin smith yönetmen ve yazar olarak eskide kaldı, 2000 sonrası döneme uyabilecek tarzda film yapmayı, yazmayı başaramadı ki zaten bu sebeple ortalıkta fazla gözükmedi. ama yine de 2000 öncesi yaptığı filmler bence oldukça başarılı yapımlardı.

    bu film özelinde konuşacaksam yaptıkları göndermeler filmi belli bir seviyede tutmayı başarmış, kevin smith'in kızının filmde sırıtması dışında ben kötü bir şey göremedim. tabii hikaye tam oturmamış ama olsun o kadar.

    --- spoiler ---

    tabii ki o kadar marvel filminden sonra son cameosunu bu filmde yapan stan lee filmin bitişini çok farklı yapıyor. aslında cameo değil ama o şekilde kabul etmek istiyorum.

    --- spoiler ---
  • eski view askew hatrına izlediğim film. gerçekten çok sevdiğim işler yapan bir yönetmenin çocuk filmi ile stoner filmi arası bir yapımı.

    chong var how hightam kadro var lan filmde.

    ama senaryo olmamış, kevin smith yaşlanmış. geçirdiği kalp krizi doğal olarak duygusala bağlamasına sebep olmuş.

    yine de karakterlerin monologları falan iyiydi. silent bob' ın her filmde konuşma olayını bu filmde çok fena harcamışlar. reboor remake farkını güzel anlatmışlar.

    reboot için younger and more diverse demeleri hoş olmuş.

    genel olarak view askew filmlerinin en zayıf halkası olarak buldum.

    snoochy boochies...
hesabın var mı? giriş yap