• yeni edindiğim kulaklık modeli. fiyat performans ürünü değil şahsıma göre, performansı fiyatından çok daha fazla.
  • internette okuduğum yorumlara* göre edindiğim sözde kulaklık modeli. apple earpods sahibiydim. ancak mikrofon kısmını kırdığım için alternatif bir kulaklık almak istedim. bu kulaklığı özetlemek gerekirse, sacdan yapılmış bir çöp tenekesine vurun ve dinleyin. o tenekeden çıkan ses ile aynı sesi vermeye çalışıyor. attan indik, at bize bindi. apple earpods dahi tokat manyağı yapar bunu.

    5 para etmez, kulaklık görünümlü aksesuar. aşırı dandik, geçiniz.

    düzenleme: tek taraftan rahmetli oldu. ömrü 6 ay imiş. güncel fiyatı yaklaşık 100 lira/18 dolar. 1 ay kullanmanın maliyeti yaklaşık 17 lira/3 dolar. bozulma durumuna istinaden iphone kulaklığımı tekrar kullanmaya başladım ve anladım ki ses bile gelmiyormuş bundan. bence o para kesinlikle verilmez bu kabloya *

    düzenleme: (bkz: #91001753) numaralı entryde iphone kulaklığı övmek komik denilmiş. okuma yazma bilmeyen arkadaşlar için tekrar ileteyim : apple earpods dahi tokat manyağı yapar bunu.
  • alalı 2 ay kadar oldu. bir problemini görmedim fiyatına göre performansı güzel. alternatif bir kulaklık almak isterseniz tavsiye ederim.
  • dışardan ses geçirmeyen ayrıca hiçbir şekilde dışarıya ses vermeyen metal müziği daha bi metal yapan ama akustikte de insana huzur veren değişik ve güzel aynı zamanda fiyatına göre fazla kaliteli kulaklık
  • bende de t290 vardi 4 defa degisti on onbes gunde bozuldu cakmalari cok geziyor piyasada
  • kaç tane beats, sennheiser, bose, marshall bozduğumu bilmiyorum. daha dün bi de bunu deneyelim diyerek aldım. bass konusunda bence fiyatına göre gayet başarılı. fiyatına göre performansı da fazlasıyla iyi. giriş jakının eğimli olması da bir avantaj, sürekli eğilip büküldüğünden birkaç taneyi de öyle erittim çünkü.estetik açıdan da parlak ve sert bir plastikten yapılmış, erime toz tutma kir gösterme yapış yapış olma gibi şeyleri yaşayacağımı düşünmüyorum. en iyi yönü ise bozulunca sinirden kendimi yolmayacağım. ben kulak içi kulaklığa para yatırma dönemimi kapattım. siz de öyle yapın. zaten çok zararlı, bi tane orta alt kademe kulaklık ile zorunda kalınan mekanlarda dinleme yapın geri kalanında nefis bir set veya tek hoparlör döşeyin evinize. en azından 6 ayda bozulup insanı kanser etmiyorlar.
  • bizim cimcime tekir orjinal iphone kulaklığın kablosunu azı dişleriyle çiğneyip kullanılmaz hale getirince yenisini almak farz oldu. 31.03.2019 itibariyle mediamarkt iphone’a 230 kağıt çekince kablosuzlara bakayım dedim, bu 240 lira. denedim aralarında pek bir fark yok, dedim bu defa kablosuz olsun.

    gönül sennheiser isterdi ama kablolu 370, kablosuz 650, podları 2.000 gayme. demek istediğim fiyat performans olarak yeterli, tak kulağına yürü git.
  • amatörü eğlendirir.
    ama bunun yanında iphone kulaklığı övmek de komik.
  • 5 ay oldu alalı,sol bozuldu.15 gün oldu servise gideli.hala servise ulaştı olarak görünüyor.bakalım ne olacak.
  • kronik soruna sahip kulak içi kulaklık.

    birkaç gün önce sol tekinden az ses geldiğini fark ettim. garantiye göndereyim derken çoğu kişinin aynı sorundan yakındığını gördüm. bu kadar kısa sürede bozulması şaşırttı beni doğrusu.
hesabın var mı? giriş yap