• manikürcülükten üst düzey yöneticiliğe terfi etmiş*, erkek delisi, dalevereci bir pembe dizi karakteri.
  • tam adı jill foster abbott'dur, filip çenslır cunyır'ın annesidir jess walton canlandırmıştır kendisini
  • kendi adi jill foster olup türlü dalavere ertesinde jack abbott'u evlenmeye ikna ettikten sonra abbott soyadini almistir. devamli ashley abbott ile takisirlardi.
    (bkz: gereksiz ayrintilari hatirlama sendromu)
  • işyerinde bir işin başarılı olduğunu belirtme efektimiz..

    - nası abi, bu renk buraya olmuş mu, logo falan, bütünlük?
    - jill abbott!
    - diyosun! eywallah tamam o zaman.. gönderiyorum filme..

    aslen üzerinde düşündüğümüzde ismi cillop kelimesiyle özdeşleştirdiğimizin farkına vardık..
  • bir bolumde bunu vurmu$lardi, komaya girmi$ti kendisi. kahvelerde ve ev gezmelerinde ("gun" kelimesini anlam ikileminden feci korktugum icin kullanamiyorum) kimin vurdugu hususundaki tarti$malar butce kanunu goru$melerine denk seviyeye ula$mi$ti. i$ten eve her geldigimde (o aralar bir ilkokulun 5. sinifinda huzurlu bir i$im vardi) kendisini vuranin "masor" oldugunu savunur, tesptimde yeterince derin olmadigimi soyleyen "katil jack, sen ne anlarsin"ci tayfaya kar$i mazlum triplerine yatardim. sonra katilin masor oldugu ortaya cikti, scotland yard'a cvmi gonderdim, onlarin ekipte de vuranin masor oldugunu tahmin etmi$ bir ki$i oldugu icin geri cevirdiler.
  • sven diye kuzey avrupali masoru vardi, jill sven'e masaj yaptirirken iri ciplak goguslerini de yandan comertce sergilerdi, gozlerinden okurduk duydugu hazzı, boyle boyle bagimlilik yaratan bi tipti. ancak turk tipi jill saglik sebepleriyle diziyi birakinca yerinde daha minyon, daha kucuk goguslu bi tane geldiydi, onu pek sevmedik.
  • turk izleyicine "orrrronsssspuuuuuğğaaaa" jargonunu yasatmıs ilk kadındır nazarımda.. bir çok türk hanımı kocasının eve geç gelmesindeki "yuva yıkıcı kadın" ihtimalini bu şablonda hayal etmiş yukarıdaki ifadeyi bilimum beyin hücrelerinden sofralara taşımıştır kanımca.
  • biz gormeyeli evlene evlene soyadi asagidaki gibi olan dizi karakteri :
    jill foster reynolds chancellor thurston brooks sterling abbott

    ayrica da sarı şekil yapmış kendine :
    http://www.brendadickson.com/gallery.html
  • victoria bile nerdeyse menapoza girecekken hala motorluk yapan nine..
  • "masör vurdu ekolü"nün baş kahramanı idi bir dönem. kendisini masörün vurduğunu tahmin etmiş olmak, integral denklemi çözmüş olmakla eşdeğer tutulurdu.

    yıllar sonra öğrendim ki, eşdeğer değilmiş. yıkıldım..
hesabın var mı? giriş yap