• doğuda ilk 8'i rahatlıkla zorlayabilecek kadro kuruldu bu sene ama bu sığır all star arası gelmeden tanking yaptırır takıma. hayatımda izlediğim en kötü basketbol koçu büyük ihtimalle. takım oynadığı sekiz maçın sanırım hepsinde çift hanelerde öne geçti ama bu mal ne yapıp edip, son çeyreklerde yenilgiyi getirtti sürekli. gece lakers 0-16 seri yakaladıktan sonra mola aldı mesela. takımda wendell dışında adam gibi pota altı oyuncusu yokken sezon öncesi nerdeyse tüm hazırlık maçlarının yıldızı çaylak gafford'u da g-league takımına yollamış. hala o bok torbası felicio'ya süreler veriyor falan. üç guard dunn, coby, arcidiacono aynı anda sahada oluyor bazen. doncic'ten sonra belki de en potansiyelli avrupalı lauri dökülüyor yönetimi altında. hakikatten tam bir gerizekalı bu adam. tipi bile eleveriyor zaten.
  • suyu iyice ısınan ve artık herkesin kovulması için gün saydığı kabiliyetsiz koç. geçen gün lavine’in 13 üçlük attığı ve inanılmaz bir son dakika oynayıp kazandıkları charlotte maçı sonunda oyuncuların sevinirken adeta bu adamdan kaçması takımda gelinen noktayı gösteren en iyi enstantaneydi. bulls’un şu an doğu’da 12. sırada olmasının sebebi tamamen bu adam. bugün rezil durumdaki golden state’e bile yenilmeyi başardılar.
  • acilen tekme tokat kovulması gereken ligin en kötü koçu.
  • herkesin durmaksızın gömmesi nedeniyle üzüldüğüm koç. emin olun o da istiyordur takımının kazanmasını, hem kendi hem de oyuncularının kariyeri için olumlu şeyler olmasını. son zamanlarda kazandıkları maç sonrası ve alınan molada oyuncuların kendisini takmadığı görüntülere ciddi derecede üzüldüm. neler yaşandı da böyle oldu acaba? antrenmanlarda ve saha dışında oyuncularına gerçekten kötü mü davranıyor? yoksa takım, kendisinin oynattığı oyundan mı memnun değil? takım sporlarında disiplin birincil şarttır, ancak koça ve birbirinize saygı gösterirseniz başarılı bir "ekip" olursunuz. ne olursa olsun, maç sonunda onlarla birlikte sevinen koça sırt dönmeyi kabullenmem mümkün değil bu sebeple. oldukça şımarık ve bencil bir kadroymuş gibi geliyor bana chicago bulls şu anda. yine de ciddi bir uyum sorunu yaşandığı ortada ve süperstarların böylesine güçlü olduğu bir ligde sezon sonu gidecek olan kendisi olacaktır büyük ihtimalle. gerçekten de düşenin dostu olmuyor.
  • nihayet kovuldu.
  • chicago bulls'un en sonunda şutladığı koçumsu adam.
hesabın var mı? giriş yap