• full house birinci sezon on sekizinci bölümünün adı.
  • jenny lewisin pek tatlı şarkısıdır. kristen stewart ve anne hathaway'in arz- ı endam ettiği klip yeniden izlenilesidir. şöyle buyrun, http://www.youtube.com/watch?v=irvcf6dck-k
  • jenny lewis adlı ablamızın son bombası. müzik güzel, sözler ağza dolanmaklık. pek bir dinlenesi şarkı olmuş.

    klibini de yeni izleme imkanım oldu. anne hathaway ve brie larson klipte arz-ı endam etmişler.

    klip için:

    http://www.youtube.com/watch?v=irvcf6dck-k
  • jenny lewis'in solo kariyeriyle peydah olmuş şu gökkuşağı sıçan unicorn tarzına ifrit olsam da gözümü alamadığım klibe sahip bir şarkı yapmış. bu kadını gizli gizli seviyorum ben galiba ya. bu şarkıda da neyi sevdiğimi kestiremiyorum mesela.

    klibi neden sevdiğimi biliyorum ama. ha bir de brie larson erkek olsa da olurmuş lan eheheh.
  • bu isimde bir de 1985 a.b.d. yapimi bir film var. ergen komedisi kategorisine girer.

    basroldeki kiz amacina ulasmak icin erkek rolüne ve tipine bürünür, ardindan olaylar gelisir.
  • hazır netflix'deyken bu seksenler komedisini kaçırmayın.saf katıksız buram buram seksenler.daha filmin başında abla,erkek kardeş liseli ana karakterlerimizin koskocaman evlerinde yalnız takıldıklarını görüyoruz.anne,baba bir haftalığına şehir dışındadır.nedeni bilinmez,iş için de geç git.hatta bunu açıklamak gibi bir derdi de yok,takma kafaya.heyy dostum bu bir 80'ler filmi.pervasız,şimdinin popüler kelimesi senaryonun tıkır tıkır işlemediği zamanların filmi.taş hatun abla ciddiye alınmak,makalesinin kabul edilmesi için erkek kılığına girer ve bir gün önce kız olduğu okula erkek olarak görsel devam eder.ne önceki "esas"kimliğinin ani yokluğu,ne de şimdi büründüğü karakterin hangi ara gelip okula başladığının açıklamasını görürüz.ama dediğim gibi zaten filmimizin bunlarla sorunu yoktur.şimdilerde cobra kai ile ortamlara yeniden akan william zabka karate kid'deki rolüne aynen devam ediyor.twin peaks'teki audrey horne efsanesine birkaç yılı olan sherilyn fenn biraz tombiş olarak arz'ı endam ediyor.erkekler seksten başka bir şey düşün"e"meyen ahmak yaratıklar olarak tipik 80'ler gençliği,izleyin yani.
  • trt 4. kanal ilk dönemlerinde izlediğim bu filmi netflix de yaklaşık 32 yıldan sonra yeniden izledim. tam 80'ler.
  • vay be üstteki entrymi görünce 2 yıl önce izlediğimi farkettiğim film.bana geçen yıl seyretmişim gibi geliyordu.zaman harbiden akıp geçiyor.netflix'ten yarın kalkıyormuş tekrar izledim.sadece iki yıl öncesi için nostaljik duygular yaşadım ve hüzünlendim.
hesabın var mı? giriş yap