• bir kahvalti ile alakali yapilacak her turlu paylasimi hic eksiksiz sosyal paylasim sitelerine gectikleri icin midir, yanak yanaga bir suru poz verdikleri icin midir bilmiyorum beni azicik iten kadin grubudur.

    hatta bakip, orta yasta ben de mi boyle bir iticilik barindiracagim acaba diyorum kendi kendime. sebebi sosyal paylasim platformu kullanimindaki gorgusuzluk olmayacak da baska bir sey olacak ve evet ben de itici olacagim.
  • aralarina katilmak istedigim gruptur.
    hedeflerim:
    1-tam da 30lu yaslara girmisken yas kompleksimden kurtulup kendimi genc hissetmek.
    2-leziz bir kahvalti yapmak (evet hepimiz biliyoruz, onlar agizlarinin tadini bilirler).
    3-kendimi salip koro halinde kahkaha atmak.
    4-kilit elemanlarin telefon numaralarina ulasmak (iyi pastaci, titiz yardimci, tecrubeli bakici)
    ne olur alsagiza beni de aragiza!
  • annelerinin günlerine hiç katılmamış çocuk hezeyanı. hiç mi gelmedi konu komşu size, o aşağılayıp küçük gördüğünüz, rahatsız olduğunuz kahvaltıya kıyısından ucundan katılmadınız hem de kendi evinizde. onlar evrenin oluşumunu, atomu tartışıyordu da bizimkiler mi bir tek dedikodu yapıyordu acaba?

    misal beni de çocuk sesleri rahatsız ediyor, gelip burda çocuklarınızı dışarı çıkarmayın, otobüse, uçağa bindirmeyin, diye mi çemkireyim? haddime mi düşmüş kimin nereye, nasıl gidip oturacağına, nasıl konuşacağına karar vermek? sizin haddinize nereden düşüyor? insanları biraz rahat bırakın. kahkaha atsınlar, evden çıksınlar, gürültü de yapsalar, rahatsız da olsanız, bırakın nefes alsınlar.
  • şu an feci özendiğim insanlar. kafam kazan oldu, saat 6 olmuyor, olsa da işler bitmiyor. onu bırak, değil hafta içi, haftasonu bile kahvaltıya gidip öyle gün yapıp tiz kahkahalarla ortalığı inletebileceğimiz bir arkadaş gurubum da yok ki... şuna bile özendim ya amk. bunu istemiyorum, başka bir hayat istiyorum lan ben...
  • kahvaltıdan sonra türk kahvesi içip fal bakan veya baktıran kadın gurubudur aynı zamanda.
  • öropada ladies clubda buluşurlar...
  • dikkat genelleme yapıyorum, mevcut ve daha önceki buluşmalara gelmeyen ama "aaaa canım niye yoksun sen?" diye aranan kadının ismi %99 nevin'dir.

    tanım: herkesin sevgilisi nevin'in "manyak mıyım lan, ne çıkcam o gerzeklerle?" dediği grup.
hesabın var mı? giriş yap