• veysi erkcan özcan tarafindan kurulmus olan boğaziçi üniversitesinin kandilli kampüsünde yer alan yüksek enerji fiziği ve parçacık fiziği laboratuvarı. efendim bir de acilimi varmis kandilli algıç hızlandırıcı ve enstrümantasyon laboratuvarı. kandilli yeri belirtiyor tamam, hizlandirici zaten malum, hadi burasi turkiye turkce kelime kullanicagiz dedin ve algic dedin o da tamam da sirf kahve olsun diye "ve enstrumantasyon" nedir arkadas.

    boyle girgir samatayla bahsettigime de bakmayin cok ciddi is yapiyorlar diye duydum. tam tesekkullu kucuk bir cern sanki. adamlar labi kurali iki sene ya oldu ya oolmadi simdiden dedektor yapmislar. tamam kizmayin algic yapmislar hemi de turkiyenin ilk geto**sunu yapmislar ustune hizlandirici falan da yapiyorlarmis. cern'de lhc ile dunyayi yok ettiler edecekler derken bunlar butun ulkeyi patlatmazlar ins...

    ne diyelim yollari acik olsun su ulkede bunca zorlugun pisligin engelin ortasinda guzel isler yapan guzel insanlar varmis demek ki... umutlaniyor insan bir an icin sonra sokaga bakiyorsun geciyor.
hesabın var mı? giriş yap