• ön edit: düzenleme
    a haber’e göre a.a isimli söz konusu yazar alanya‘da tutuklanmıştır.

    yaklaşık 1 saat önce verilen ana kaynak.

    --- spoiler ---

    istanbul cumhuriyet başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında ekşi sözlük yazarı a.a.'nın ıp adresi istanbul emniyet müdürlüğü siber suçlarla mücadele şube müdürlüğü tarafından tespit edildi. alanya cumhuriyet başsavcılığı, alanya'da ikamet eden ekşi sözlük yazarı a.a.'yı gözaltı kararı verdi. ekşi sözlük yazarı a.a. dün gece gözaltına alındı..
    --- spoiler ---

    zorunlu edit ve düzenleme: bakın bu gönderi altında benzeri suçları gerçekleştiren onlarca yazar/çaylak (suser) ifşa ediliyor ve eminim bu başlık emniyet güçlerince de kontrol ediliyor.
    birkaç meczup yüzünden başta sözlük kurucuları dahil olmak üzere hemen hemen herkes medya yolları ile potansiyel olarak hedef gösteriliyor.!
    ben burada ne sözlük yönetimi ne de herhangi yazar/ları savunmuyorum, kayırmıyorum da.
    suç işleyen, insanlık suçları işleyen ve hedef gösteren kim varsa insanların/sözlüğün arasından ayıklanmasını istiyorum.
    bugün en çok inançsız (ateist) kesim hedef gösterildi ben de bununla ilgili bir meczup çıkarmak zorunda kaldım.

    güncel edit: emniyetin konu ile ilgili açıklaması

    yeni güncelleme:
    (bkz: a haber), söz konusu ekşi sözlük yazarının kimliğini ifşa etmenin yanısıra (bkz: atilla alataş), aynı anda yine sözlük yetkililerin bu kişiyi koruduğunu itham etmiştir.
    --- spoiler ---

    ekşi sözlük, yeni zelanda'da cuma namazı kılan 50 müslümanı öldüren caniyi öven kullanıcısını korumaya aldı.
    emniyet ekiplerine sorun çıkartan ekşi sözlük yetkilileri, atilla alataş'ın ıp adresini olay yerine gelen savcını aldığı ortaya çıktı. .
    --- spoiler ---
    ilgili link

    günlerdir katliamın gerçekleştiği ülke başta olmak üzere birçok ülkede, inançlı/inançsız kimseler yas ilan edip anmalar gerçekleştirirken ne yazık ki yine en çok bizim ülkemizde belli bir kesim hedef gösterilmektedir.
    şu (bkz: #87806427) meczup mesela girdilerine bakındığımız zaman tamamen bir potansiyel suçlu olarak görebiliyoruz.
    silerse
    ulaşılması durumunda yine/yeni güncellemeler geçilecektir.
  • hatalı başlık, modlar pls.
    katilin değil yazarın yakalanması olayıdır.
    edit:başlığın ilk hali farklı idi.

    şukularınıza talibim editi; adaletin tecelli etmesidir, amına koyayım ben böyle caniliğin. yurtdışında falan sanıyordum bir de alanyadan yazıyormuş mal.
  • umarım en ağır cezayı alacak yazardır. toplumu kin ve düşmanlığa yöneltmiştir.

    edit: başlık düzeltildi.
  • nasıl bulundu? kanzuk ip bilgilerini verdi. yani neymiş sözlükte öyle kafamıza göre sağa sola hakaret etmemeliymişiz. kin ve nefretini içinde yaşa, geber. bize ne lan senin şahsi temennilerinden, böyle patlar işte bir tarafında ateist bebe. ölüm vicdani bir meseledir. vicdanınızı kaybettiğinizde geriye sadece bir et yığını kalır. vicdanı olmayan birini övmek insanlık suçudur. hukukun çalışması ve şahsa hiçbir indirim yapmadan gereken cezanın verilmesi toplumda hukuka güveni artıracaktır. yok edilmiş hukuk için bir nebze olsun ışık kaynağı olabilir.
  • haber sitelerine son dakika olarak düşen olay. salaklığının sonucunda anonim kimliğine güvenerek yazdığı şey başına büyük bela açtı. devlet daha bir gün dolmadan antalya'da yakalamış.

    link

    edit: başlık karakter sınırlaması sebebiyle bu şekilde açıldı.
  • salaklığının sonucudur. ırkçılık ve nefret öyle ya da böyle insanı sonunda salaklaştırır.

    etnik kökeni, inancı, rengi fark etmeksizin sivil insanların uğradığı katliamları savunmak, sevinmek ruh hastalığının yanında gerizekalılığın da göstergesidir.
  • içeride abi nolur vurmayın yeter abi bokunuzu yiyim diye sonuçlanacak eylem.

    özgürlükle teröristliğin ayarını kaçırmış orospu çocuğunun hakettiği sondur ayrıca
  • burayı 4chan zanneden yazar davranışıdır. log tutulan hiçbir yerde özgür değilsiniz. (sanırım 4chan’de de tutuluyor emin olmamakla birlikte, yallah deep web’e :))
  • bütün bu anası belli olmayanları alın abi buradan. bir temizlik şart hem ülke hem sözlük için
hesabın var mı? giriş yap