• (bkz: bahattin durmuş)un kurucusu olduğu dragos kavram koleji, öğretmenlerinin maaşlarını gasp etmiştir. 1 yıllık sözleşme yapan okul, resmi olarak asgari ücretli gösterdiği öğretmenlerine aylardır mağduriyet yaşatmaktadır. aylarca maaşların resmi kısmını bankadan ödeyen okul, kalan alacaklarını kafalarına göre ayın son gününe kadar bekletip elden ödemiş ancak şubat ayından itibaren öğretmenlere elden ödenmesi gereken miktarlar ödenmemiş, bununla da kalınmayıp nakit sıkıntısı öne sürülerek mayıs ayından itibaren resmi kısımlar da dahil hiç bir ödeme yapmamıştır. pişkinlikle “bizde kimsenin parası kalmaz” diyip alacaklarının peşine düşen hocalara da ayıp ediyorlarmış gibi davranmışlardır. eğitim sektörünün içler acısı haline bir örnek daha...
  • maaşların resmi kısmı olayı maalesef pek çok adı bilinen okulda mevcut. sanırım bu tarz okullar hiç bir şekilde denetlenmiyor, çocuklarını bu kalpazanların okulunda okutan velilere yazık gerçekten. bilseler yanlarına yanaşmazlar.
  • son dönemde özel okullarla ilgili benzer pek çok bilgi dolaşıyor. bu adamlar öğrenciden eğitim parasını çatır çatır alırken iyi de emek veren öğtetmenlerin parasını öderken mi paraları yok? üstelik bir de resmi-gayriresmi maaş uygulanması da nedir? kendisi ahlaksızlık yapıp devlete yanlış beyanda bulunan, üstelik insanların emeğinin karşılığını ödemeyen kuruma emanet edilen çocuğa bunları mı öğretecekler? rezalet puanım 10/10.

    ha, böyle durumların devletin bu kurumları denetlediği için zaten gerçekleşmemesi gerektiğini düşünmek istiyorum ama tabi o konuda umudu sanırım herkes çoktan kesti.

    ödeyin lan insanların parasını.
hesabın var mı? giriş yap