• 17 tl ile merhaba dediğim olay. ödenmemiş faturaları vs hatırlatırlar ama bunlara gelince haberin olmaz ve x4 ödersin.
  • ogs ihlalli geçişim nedense son ödeme tarihinden sonra gözüktü bu kadarına da pes be arkadaş! haram olsun haram.
  • 29 aralık 2020 tarihi itibariyle ödemiş olduğum 57,50 tl'lik geçiş ihlali cezamın, az önce motorlu taşıtlar vergisi ödemek üzere e-devlet'e gitdiğimde hala borç olarak gözükmekte olduğunu fark ettiğim ve https://webihlaltakip.kgm.gov.tr/ adresli internet siteleri üzerinden de teyit ettiğim ihlal sorgulama sitesidir.

    telefonla kgm'yi aradığımdaysa aldığım cevap, elimdeki vergi tahsilat alındısını dilekçeyle birlikte hgs@kgm.gov.tr'ye mail atmam gerektiğiydi. cezanın kendisi zaten 1 yıl sonra geldi (bkz: #117218953). ödedim, bu sefer de ama hala borç olarak gözüküyor. e-devlet üzerinde borcun tahsilinin gecikebileceği ve ödenmiş borçları tekrar ödemememiz gerektiği yazıyor ama ne kadar gecikebileceği yazmıyor. 10 gün sonra 1 ay olacak, 1 ay da gecikmez herhalde yani bu dijital çağda değil mi?

    gerçekten bunu söylemekten; bu tür bir mukayesede bulunmaktan nefret ediyorum. yemin ederim ki nefret ediyorum. ama kardeşim, sene 2021 amk. başka ülkelerin vatandaşları dünyanın yörüngesinden (bkz: international space station)(bkz: iss) oy kullanıyor, biz ise, elimizde olmayan nedenlerden ötürü* devletin bize kestiği cezayı öderken bile sıkıntı yaşıyoruz.
  • geçiş ihlallerinizi her zaman anında göstermez.
    10 gün sonra gösterdiği olmuştur.
    ceza yemek istemiyorsanız dikkatli periyodik olarak bakın özellikle ceza tarihinden önce sorgulayın yoksa 4x veya 5x ceza yiyorsunuz
  • beş gündür ödeme yapmak için sorgulama yaptığım fakat sadece bir kere sonucu gösteren ve ödeme yapmak istediğimde hata veren sayfadır. şimdiden bir geçişimin cezaya düştüğünü görmüş bulunmaktayım. vatandaşın bu kadar mağdur edildiği bir dönem yok! sebep olanlara hakkımı helal etmiyorum.
hesabın var mı? giriş yap