• --- spoiler ---

    uzaklaşıyo işte adresinde "show character patch" kısmından daenerys targaryen'i seçip chapterları ilerlettikçe kabak gibi ortaya çıkan gerçek.

    lan biz hatun askerleri toplaya toplaya king's landing'e doğru yol alıyor, ha geldi ha gelecek, aradaki denizi geçip salacak cengaverleri kaleye doğru diye düşünürken meğerse tam ters istikamette yol alıp git gide uzaklaşıyormuş hedeften.

    sonra çizelgeye göre denizden gidip bir kısmını geri geliyorlar yolun ama ne fayda. o kadar adam telef olmazsa yollarda iyi, ne yiyecekler, ne içecekler, bi de çoğu yaya, atı felan da yok. nereye sıçacaklar acil cevap bekliyoruz martin!!!

    --- spoiler ---
  • khalasarını kaybetmesinin ardından yeni ordusunu kölelerden toplayarak batıdan uzaklasması durumudur. spartacus gibi kendini köle azat etmeye adamıstır.

    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    bi de bu bence gereksiz olan bir evlilik yapacak batıdan uzak ama söyle bir sey var yiğenleri** kendisinden ve birbirinden habersiz batı topraklarında bir seyler yapmakla mesgul. belki diyorum ileride targaryen hanedanına uygun hareketler görebiliriz.

    --- spoiler ---

    --- spoiler ---`
  • hiç şaşırtmamıştır. kuala lumpuringende aproach olan gubidikleri görünce bunun olacağını anlamıştım zaten.
  • gotu saglama da aliyor olabilir. once got sonra king's landing.
hesabın var mı? giriş yap