• erkeklere bir turlu inandiramadigim tespit. kendisini kanli canli gormuslugum de var, bi ara maslak masa ya pek takiliyordu, yani neblim sari gür kaşları beni etkilemedi..
  • sapina kadar erkek olmama ragmen iste buna gotumle gulerim dedigim tespit.

    sicinda bokunuzla oynayin siz adam bildigin yakisikli amk

    daha edirneden disari cikacak vize alamayan suserler ama avrupa da taninmiyiii vik vik ediyor amk.ulan yasadigin ulke turkiye 120 dakika dizi cekiyorsun adamlar orada 40 dakika dizi cekip yayinliyor? senin 120 dakikalik dizini alip gotune mi sokacak.elbette 3. dunya ulkelerinde taninacak bu adam.senin dizilerini siktimin araplarindan baska kim alip yayinlar.biriside kalkmis brad pitt ile kivanci ayni katagoriye koyup tipsiz bulmus.he canim he brad zaten asagi mahallenin cocugu siktimin kiskanclari
  • şu an bir spor salonunda an itibari ile karşımda ve sırılsıklam terlemiş fakat o saçlar o akan terler bile bozamamış tatlıtuğu koşu bandında sanki koşmuyor uçuyor gibi, etrafında kızlar terine ulaşmak için birbirini yiyiyor. her pet şişesinden suyunu kana kana içtikçe biri düşüyor banttan.

    tanım; halt etmiş bir yazarın kıskanç duygularla yaptığı tespit.

    edit;
    bir ara bantta tansiyonum düştü,
    bilmem ki o anda ne olup bitti,
    halisülasyon gördün deyip,
    salondan attılar.
  • bak şimdi eğri oturup doğru konuşalım.bir çağatay ulusoy bir murat boz vs vs vs desen sonuna kadar destek veririm.ama kıvanç'ı görmüyor musun adam sanat eseri gibi.yağlı boyalı tablo gibi.benim dibim falan da düşmez.benim için doğan duru herkesi sollar geçer.*
  • dogrudur.
    iyi pazarlanmistir.
    pr calismasi onemli tabi.
  • şimdi şimdi yakışıklılaşan insandır kendisi, yoksa neydi o behlül falan zerre kadar yakışıklı bulmazdım. bide sarışından çok böyle turuncumsu bir hali vardı ben pek sevmem işte onu, ne bileyim belki sevimli yapar ama yakışıklı yapmaz bana göre. ama başta dediğim gibi son zamanlarda bi güzellik geldi mi geldi, yakışıklı mı yakışıklı, neyin kıyasını yapıyorsunuz güzelliği kıyaslamak saçma. şöyle bakınca hoş mu değil mi söylersiniz yani, türkiye şartlarında falan diye belirtmek anormal geliyo bana.
  • (bkz: allah çarpar)
    yakışıklı tanımının karşılığı adam. çekiçi gelmeyebilir onu anlarım.
  • doğru önermedir.
    ben de mavi jeans giysem ben de öyle olurum.
    waikiki giysin de görelim aq!
hesabın var mı? giriş yap