• tabi ki ön edit: kk ilk kez chp'nin başına 2010 tarihinde geçtiğinde neredeyse hiç biriniz şu ülkenin içinde bulunduğu durumun farkında bile değildiniz. umurunuzda bile değilken bu adam önce chp içerisindeki halktan kopmuş elit, salon siyasetçilerini eledi/dönüştürdü ve partiye yeni bir kimlik kazandırdı.

    140 juornos'un bu belgeseli tavsiyedir

    koca chp'yi dönüştürmek hiç kolay olmadı ama o sırada da yılmadı tek tek hepinizin sorunlarını anlattı ve çözüm önerileri sundu. iyi parti'yi kazandırdı siyasete, 6'lı masa ile görülmemiş ittifak kurdu türkiye'de. ekrem başkan, mansur başkan gibi siyaseti hızlandıran ve hizmete dönüştüren insanların önünü açtı.

    hala daha sıcak yataklarınızda oturup günü kurtarmaya çalışacağınıza ya destek olun ya da açın adamın önünü çenenizi kapatın. bir tane bile broşür dağıtmamış tatlı su balıklarının en hafif ifadeyle yürüyen, savaşan, mücadele eden, kelle koltukta siyaset yapan kk'yı eleştirecek hadleri yoktur.

    esas girdi;
    önce millet yarrağı yedik diye kara kara düşünmeye başlayacak. akparti kanadı bu durumu büyük bir memnuniyetle karşılayacak, her yerden kk'yı tebrik edecekler. televizyonlarda ise bu seçim bitti havası yaratılacak. hatta zamanla 5'li çete gibi kim nemalanıyorsa tayyip erdoğan'a destek açıklayacaklar.

    buraya kadar her şey planlı görünüyor bana göre. saflar belli olduktan sonra kk sazı eline alacak. karşısına kim var ise yüklenecek de yüklenecek. öte yandan diğer 5 parti lideri de kılıçdaroğlu için oy isteyecek. türkiye'de bu kadar farklı siyasi görüşünbir araya geldiği nadir görülmüştür. oy toplayan ekibe bak;
    (bkz: ekrem imamoğlu)
    (bkz: mansur yavaş)
    meral akşener
    ali babacan
    ahmet davutoğlu
    temel karamollaoğlu
    güntekin uysal

    ve daha niceleri.

    kürt vatandaş da oy verecek kk'ya. pkk değil kürt vatandaş. kürte düşman diyenin beyni yoktur. olamaz. kürt seçmene küfür ederken kürt arkadaşlarınızı gözünüzün önüne getirin yobaz pislikler.

    heyecanla bekliyoruz akparti'yi siyasetten sileceğin günü. yürü, tekerine taş değmesin.
  • ak parti üye sayısında gözle görülür bir artış.
  • siyasetin halk icin yapilmadigi halka karsin yapildigi bir kez daha ispatlanir
  • bu adamın nesini gördünüz anlayamıyorum. benim için mansur da, imamoğlu da, kk da ok.

    akp nin algısının ne kadar başırılı olduğunun göstergesi karşı çıkanlar. gülşen için bas bas bağırıp tarikattaki rezalette ne kadar ses çıkardılar? aynı şey bence.

    algılara gelmeyin rte nin karşısına kim çıkarsa çıksın uygundur.
  • iç anadolu, karadeniz ve doğu anadolu kime oy vermeyeceğini belirlemiş olacaktır.

    kk özünde iyi bir isim ama seçilemez. her yerden oy alabilecek biri aday yapılmalı.
  • erdoğan balkon konuşmasını yazmaya başlar. kılıçdaroğlu'nu aday ol, aday ol diye boşuna mı sıkıştırıyor bu akp?
    1 ay önce sorsalar kılıçdaroğlu kesinlikle aday olmaz derdim ama bugün itibariyle aday olabilir diyorum. hatta aday olacak diyorum.
  • ırkçı faşistlere kramp girecek hop oturup hop kalkacaklar :) kudurmalarını keyifle izleyeceğiz.
  • eyt yasası rafa kalkar ve asgari ücret 7.500 lirayı geçmez.
  • gerçek dünyanın sözlükten ibaret olmadığının bir kez daha anlaşılması
  • gizli aktroller sandığa gitmeyeceklerini, seçimin zaten kaybedildiğini vs vs sabah akşam burada anıracak ve defeatism yaymaya çalışacaklardır
hesabın var mı? giriş yap